مردی که می خواست با ترامپ رقابت کند، حالا به اتهام تلاش برای خروج غیر قانونی از کشور دستگیر شده است .
یه گزارش خبرآنلاین، شهرام جزایری مرد خبرساز دهه هشتاد انگار بنا ندارد دست از تلاش برای حضور رسانه ای بردارد .
وی در حالی در بار عدس دستگیر شده است که پیش تر با حضور در خبرآنلاین، مصاحبه ای مفصل درباره آینده کرد اما نه اشاره ای کرد به برنامه اش برای خروج از ایران و نه ممنوع الخروجی از کشور.
در توضیح دلایل زندانی شدن تاکید کرده بود : من به جرم
اخلال در نظام اقتصادی در زندان نبودم. داستان به ماجرای کارت سربازی و
اتهامات غیر اقتصادی بر می گشت. اما این ها فایده ندارد. شما شهرام جزایری واقعی
را 10 یا دوازده سال دیگر خواهید شناخت.
وی کسی است که ادعا دارد شهرام جزایری که در دهه هشتاد محاکمه شد وجود خارجی ندارد و او نه به دلیل اتهامات اقتصادی که به دلیل جنبه اجتماعی پرونده اش ، سیزده سال در زندان ماند.
مشروح مصاحبه با جزایری در بهمن
ماه سال گذشته اینجاست.
وی پیشتر نیز در مصاحبه با خبرآنلاین بزرگترين افتخارش را تاييد خوش حسابياش از سوي بالاترين مرجع قضايي ميداند، در پايان 13 سال دوره حبسش، هنوز هم ميگويد که «بي گناه» بوده و از اينکه در مراسم بدرقهاش در زندان از سوي رئيس وقت، به او «شال کسوت» هديه شده، بغض ميکند. جزايري که ميگويد در تمام اين سالها ظهرهاي عاشورا و تاسوعا به همه زندانيان اوين نذري داده، از نماز غفيله خواندن و استخاره کردنهاي پياپي اش مي گويد و در پاسخ به اينکه «واقعا تا اين حد مذهبي هستيد؟» مي گويد: مگر بدون توسل هم ميتوان 300 ميليارد تومان را در سال 74 مديريت کرد؟ زيمنس هم معتقدترين کاتوليک بود. بيل گيتس هم فرد مذهبي اي است.
مشروح مصاحبه خبرانلاین در آذر 1394با جزایری اینجاست.
223223
نظر شما