کاربران خبرآنلاین نظر دادند/ بانک مرکزی ارزش پول ملی را برگرداند

ارزش ریال را برگرداند به «...». این جای خالی با اعداد مختلفی از سوی کاربران خبرآنلاین پر شده است. برخی در پاسخ به این سئوال که توقع شما از رییس جدید بانک مرکزی چیست؟ خواستار بازگشت ارزش ریال به شش ماه قبل و برخی به هفت سال قبل و ... شده اند .

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که بازار ارزی ایران آماده اطلاع از بسته پیشنهادی رییس کل بانک مرکزی می شود، برخی کاربران در پاسخ به سئوال پیش گفته تاکید کرده اند تا زمانی که شرایط هموار نباشد داشتن توقع از رییس کل بانک مرکزی اقدامی عبث و بیهوده است. منظور از شرایط و پیش شرط نیز ، استقلال بانک مرکزی است و بسیاری بر این اعتقادند تا زمانی که بانک مرکزی فاقد استقلال لازم است، نمی توان انتظار عملکرد متفاوت با دولت در این حوزه را داشت.

یکی از کاربران در این خصوص نوشته است: "از ایشان و یا هر شخص دیگری که رئیس بانک مرکزی باشه به دلیل عدم استقلال هیچ انتظاری نباید داشت چون فقط یک کارمند دولت است و مطیع دستورات . دلیلش هم بی برنامه بودن سیاست های پولی وارزی . روی هوا بالا پایین کردن نرخ های بانکی و از همه مهم تر چاپ پول بی پشتوانه و نابود کردن ارزش پول ملی بر اساس خواست دولت. "

امیر یکی از کاربران خبرانلاین اما پاسخی متفاوت به این سئوال دارد . او گفته : "به نظر من بهتره زیاد کارشو جدی نگیره چون هیچ فایده ای نداره".

 بهبهانی کاربری دیگر نیز تاکید دارد: "دلار از ۲۰ رد نشه".

عبدالناصر همتی

جواد اما تاکید دارد:" من اشتباه بزرگی کردم و امثال من هم زیاد هستن که برای حمایت از شرکت های ایرانی پولمون رو وارد بورس کردیم که هم به اقتصاد کشور کمک کرده باشیم و هم سودی نصیبمان شود اما سود که نصیبمان نشد حالا پولمان هم نمیدن مثل بانک پاسارگاد که سهمش را خریدم اما دو سال سهم بسته شده ببینیم ایا اقای همتی جگر داره این سهم باز کنه یا نه؟"

 لحن بسیاری از کاربران در پاسخ به این سئوال شوخی های با چاشنی جدیت بود . آنجا که برخی خواستار افزایش قیمت دلار به 20 هزار تومان و بیشتر شده بودند یا پرسیده بودند معنای واژه "انتظار" چیست؟ می شد رگه هایی از طنز را در لابلای کلمات مشاهده کرد . طنزی تلخ که حکایت از نارضایتی از وضعیت ارزش پول ملی در کشور دارد .

 هر چند تعداد پاسخ ها بسیار فراوان بود و برخی نیز اصلاح ساختار بانک ها، اتصال به شبکه بانکی بین المللی و ... را به عنوان خواسته و توقع طرح کرده بودند اما به نظر می رسد بخش عمده ای از پاسخ ها بر بازگشت ارزش پول ملی دلالت داشت .

223223

کد خبر 794059

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • معصومه اصفهانی TR ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۱
    6 0
    هم نرخ شدن دلار دولتی و دلار بازار آزاد ، اکثرا با نرخ دلار دولتی خرید میکنند و با نرخ دلار آزاد میفروشند ، یعنی چندین برابر سود برای دلالان و چندین برابر ضرر برای ملت و دولت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین