روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ائمه جمعه چند شهر برخلاف واقعیت‌های جامعه و علیرغم حساسیت‌های موجود، در خطبه‌های نماز جمعه اخیر، مردم را علیه دولتمردان تحریک کردند و به جای آنکه علیه اخلالگران اقتصادی و ضرورت برخورد با آنها صحبت کنند، تلاش کردند دولت را زیر سوال ببرند.

این تحریکات در مواردی با برنامه ریزی قبلی برای یک راه پیمائی یا تجمع همراه بود که البته نمازگزاران استقبال قابل ملاحظه‌ای از آن نکردند.

با اینکه شورای سیاست گزاری ائمه جمعه وعده ایجاد تحول و کنار گذاشتن بعضی افراد را داده متاسفانه هنوز بعضی از ائمه جمعه به بیراهه رفتن ادامه می‌دهند و تفرقه افکنی محور اصلی مطالبی است که در خطبه‌های نماز جمعه مطرح می‌کنند، نمازی که رسالت اصلی آن وحدت آفرینی است.

1717

کد خبر 794512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
    0 3
    هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک اولین انتظار از یک امام جمعه دعوت به وحدت و افشای نلاش دشمنان برای ایجاد تفزقه وشکاف بین مردم است نه همراهی با رضا پهلئی برای به خیابا ها ریختن ئ اشوب ونا امنی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین