انجام 30 هزار مورد بازرسی از اصناف / کشف 370 تن برنج انبار شده در استان

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت لرستان گفت: هشت انبار برنج با موجودی 370 تن و ارزش ریالی بیش از 22 میلیاردریال با تشدید بازرسی‌ها در استان لرستان ، کشف شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، محمدرضا صفی‌خانی در جمع خبرنگاران افزود: در راستای تشدید برخورد با گران‎فروشی و احتکار، بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اماکن نیروی انتظامی طرح نظارتی ویژه‌ای را در سطح استان اجرایی کرده‌اند.

وی اظهار داشت: هفته جاری بیش از 2 هزار واحد صنفی در استان بازرسی شدند که از این تعداد گرانفروشی 100 کیلوگرم گوشت گاو، 2 هزار و 600 کیلوگرم مرغ، و هزار و 700 پرس غذا از تالار و رستوران‌های بین راهی کشف شده و متخلفان جهت صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.


وی ادامه داد: در مرداد ماه سال جاری پنج انبار آهن آلات به عناوین مختلف همچون عدم اعلام موجودی، اختفا و امتناع از فروش ، یک انبار پودر شوینده به تعداد 2 هزار و 500 کارتن و ارزش 2 میلیارد ریال، چهار انبار لاستیک با عناوین عرضه خارج از شبکه و عدم اعلام موجودی کالا به ارزش یک میلیارد و 367 میلیون ریال، احراز تخلف شدند.

برنج


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: همچنین 2 واحد متخلف با قاچاق کالاهای دارویی و بهداشتی به ارزش 65 میلیون ریال، یک انبار لوازم خانگی با تخلف احتکار کالا به قصد گران‌فروشی به ارزش 320 میلیون ریال و یک انبار تخم مرغ با میزان 2 هزار و 500 کارتن و ارزش 105 میلیون ریال توسط بازرسان این سازمان و گشت های مشترک به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

صفی خانی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 30 هزار مورد بازرسی توسط بازرسان و کارشناسان سازمان و ادارات دیگر به عمل آمده که منجر به تشکیل بیش از 2 هزار پرونده تخلفاتی شده است.


وی افزود: ارزش پرونده‌های تشکیل شده بیش از 68 میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 60 درصد رشد داشته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: مردم در راستای برخورد با محتکران و اخلال گران بازار درصورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گرانفروشی، احتکار، عرضه خارج از شبکه و کالای قاچاق با شماره تلفن 124 تماس بگیرند.

صفی خانی افزود: افرادی که انبارهای احتکار کالا را به سازمان صنعت، معدن و تجارت معرفی کنند در صورت صحت موضوع، پس از صورتجلسه کالای مکشوفه، از آنها تقدیر خواهد شد.

 

46

 

کد خبر 796272

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار