راهکار بانک مرکزی روسیه برای تحریم‌های شدید آمریکا

بانک مرکزی روسیه در آستانه تحریم‌های جدید و شدیدتر ایالات متحده خرید طلا را افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از بلومبرگ، بانک مرکزی روسیه در ماه ژوئیه 26,1 تن طلا خریده و ذخایر طلای خود را به 2170 تن رساند. قبل از آن در بهار سال جاری روسيه حجم سرمایه گذاری خود در اوراق قرضه آمریکا را کاهش داده و به خرید طلا پرداخت.

بانک مرکزی روسیه با رهایی از اوراق آمریکایی از خود در برابر تحریم‌ها دفاع می‌کند. معاون بانک مرکزی روسيه خاطر نشان می‌کند طلا به طور 100 درصد در برابر هر ریسک سیاسی و حقوقی مصونیت دارد.

در این بین نرخ روبل برخلاف نرخ طلا بشدت سقوط کرده است. نرخ یورو از 79 روبل و نرخ دلار از 68 روبل فراتر رفت. صاحبنظران این سقوط را واکنش بازار به آغاز تحریم‌های جدید روسيه در 22 اوت می‌نامند.

وزارت توسعه اقتصادی روسیه پیش بینی مربوط به نرخ روبل و خروج سرمایه در سال 2018 را مورد تجدید نظر قرار می‌دهد
روندهای ماه‌های گذشته مانند رشد خطر تحریم‌ها و وقایع جاری در برخی بازارهای کلیدی رو به توسعه، وزارت توسعه اقتصادی را وادار کرده است تا پیش بینی سال 2018 در مورد خروج سرمایه از روسيه و نرخ روبل را مورد تجدید نظر قرار دهد.

ماکسیم اورشکین (Maxim Oreshkin) وزیر توسعه اقتصادی روسيه پیرامون دلایل این مسئله، علاوه بر تحریم‌های اخیر علیه روسیه، به بحران جاری در ترکیه، ادامه بحران آرژانتین و ضعف ارز برزیل اشاره کرد که بر بازار روسيه اثر می‌گذارد. گفته می شود دولت و بانک مرکزی روسیه ابزارهایی برای اثر گذاشتن بر بازار دارند.

لازم به ذکر است طبق پیش بینی کنونی وزارت توسعه اقتصادی نرخ دلار در آخر سال 2018 به 61,7 روبل خواهد رسید (هم اکنون از 68 روبل فراتر رفته است). حجم خروج سرمایه از کشور 23,1 میلیارد دلار ارزیابی مي‌شود (در حالی که فقط طی ماههای ژانویه تا ژوئیه 21,5 میلیارد دلار از کشور خارج شده است).

5252

کد خبر 799248

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین