۰ نفر
۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰

ایسنا نوشت: ارتش سوریه تجهیزات جدیدی را به اطراف استان ادلب فرستاده است تا نبرد سرنوشت‌سازی را برای آزادی این استان آغاز کند.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، نیروهای وابسته به تیپ چهارم ارتش سوریه همراه با تانک‌ها، توپخانه و موشک‌اندازهایی درحال حرکت از اطراف شهرک الجید در حومه شمال غربی حماة به سمت ادلب هستند.

به گفته منابع، ارتش سوریه تجهیزاتی را به سه جبهه حماة، لاذقیه و حومه جنوبی ادلب گسیل کرده تا به زودی عملیات را برای پاکسازی آخرین مقر شورشیان مسلح سوری آغاز کند.

طی چند هفته اخیر موضوع ادلب به یک موضوع مهم و محور اصلی برخی نشست‌ها در سطح بین‌المللی تبدیل شده است. آمریکا، فرانسه و انگلیس اخیرا بیانیه‌ای را صادر کرده و در آن نسبت به امکان استفاده از سلاح شیمیایی در جریان جنگ ادلب هشدار دادند.

ادلب آخرین مقر شورشیان محسوب می‌شود و کنترل ارتش سوریه بر این استان آینده این کشور و روند حل و فصل بحران را تغییر می‌دهد چراکه بیشتر افراد مسلحی که از مناطق دیگر براساس توافق با ارتش سوریه خارج می‌شدند به این استان منتقل شده‌اند.

سوریه

52310

کد خبر 799839

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین