نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل های جوان می تواند انقلاب و نظام را بیمه کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، حجت الاسلام محمدعلي نکونام در نشست با استاندار ،اعضاي شوراي تامين استان و مديران ستادي استانداري چهارمحال و بختياري به مناسبت هفته دولت افزود: ملت ايران با شعور اجتماعي و سياسي بالايي که دارند، همواره نسبت به دستاوردهاي نظام آگاهي داشته و رضايت خود را نشان داده اند.

وي ادامه داد: البته برخي نارضايتي هايي که وجود دارد به خاطر سياسي بازي ها و اشرافي گري هاست، که بايد با پرهيز از اين حواشي و پرداخت به اصل خدمتگزاري به مردم اين کاستي ها را رفع کرد.

نکونام ، با تاکيد بر الگوگيري از شهيدان رجايي و باهنر تصريح کرد: ضروري است تا دولتمردان ساده زيستي، صداقت، شفافيت و رسيدگي مستمر به وضعيت مردم را که از ويژگي هاي شاخص اين دو شهيد بزرگوار است سرلوحه کار خود قرار دهند.

امام جمعه شهرکرد خاطر نشان کرد: 90 درصد خدماتي که در استان وجود دارد به برکت انقلاب اسلامي ايجاد شده است.

استاندار چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست با گراميداشت هفته دولت و ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر اظهار داشت: در طول 5 ساله دولت تدبير و اميد 6 هزار و 700 ميليارد تومان در قالب 2هزار و 9 پروژه سرمايه گذاري شد.

اقبال عباسي ادامه داد: 80 درصد زيرساخت هاي کشور در 40 سال اخير ايجاد شده است و اين موضوع در استان چهارمحال و بختياري به طور کامل مشهود است.

وي خاطر نشان کرد:اگر چه مردم استان شايسته خدماتي بيش از اين هستند، اما تلاش همه ارکان نظام و دولتمردان خدمت به مردم و کسب رضايتمندي آنهاست.

محمدعلي نکونام

46

کد خبر 800126

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =