معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس،می گوید«رأی ابلاغی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علیه باشگاه پرسپولیس فاقد هر گونه وجاهت و اعتبار قانونی است و ما این موضوع را به صورت مستدل به این کمیته اعلام کرده‌ایم.»

مصطفی شکری درباره رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علیه باشگاه پرسپولیس و اقدامات این باشگاه در این خصوص، می گوید« کمیته انضباطی به عنوان بالاترین مرجع انضباطی در حوزه فوتبال می‌تواند نقش بسیار تعیین کننده‌ای در مدیریت مقوله اخلاقی و انضباطی داشته باشد به شرطی که عناصری چون دقت، سلامت، سرعت و صحت در آرا و اقدامات این کمیته مورد توجه قرار گیرد. در صورت عدم رعایت شاخص‌های مذکور، این نقش معکوس گشته و خود به عاملی در جهت بر هم ریختن توازن انضباطی تبدیل می‌شود.»
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس معاون حقوقی این باشگاه با تأکید بر اینکه در رأی صادره در خصوص اتفاق‌های بازی پرسپولیس و تراکتور سازی تبریز ایرادات اساسی قابل مشاهده است، گفت:« از بارزترین ایرادات شکلی رأی ابلاغی این است که علی‌رغم صراحت بند 6 ماده 12 آیین‌نامه، این رأی به امضاء هیچ‌یک از اعضاء نرسیده است. عدم حضور رئیس کمیته انضباطی در ایران و عدم وجود هر گونه پرونده و رایی در دبیرخانه کمیته انضباطی متعاقب مراجعه حضوری نماینده باشگاه پرسپولیس در تاریخ نهم مرداد ماه (سه روز بعد از اعلام رأی) و عدم ارایه پرونده جهت مطالعه نماینده حقوقی، نشان‌دهنده سوری بودن رأی ابلاغی است.»
وی ادامه داد« جالب اینجاست که حتی امضاء مسئول اعلام برابر با اصل بودن رونوشت ارسالی نیز به دلیل تعجیل دوستان در اقدام، از قلم افتاده است. بر این اساس و به طور قطع رأی ابلاغی فاقد هر گونه وجاهت و اعتبار قانونی است که این موضوع رسماً به کمیته انضباطی فدراسیون اعلام و تصریح شده است که حق باشگاه پرسپولیس در تجدید نظر خواهی از رأی کمیته انضباطی، پس از ابلاغ قانونی رایی معتبر، محفوظ است.»
شکری با اشاره به اینکه این رأی به لحاظ ماهوی نیز دارای ایرادات اساسی است، افزود:«نکته حائز اهمیت اقدام عجولانه سازمان لیگ در تعیین بازی‌های موضوع محرومیت رأی صادره است. این در حالی است که در رأی صادره، صرف نظر از تمامی ایرادات شکلی و ماهوی، حداقل این درایت لحاظ شده است که بر خلاف رویه معمول، تعیین بازی مشمول رأی، بر عهده سازمان لیگ نهاده شده است.
وی در پایان می گوید« با توجه به اینکه اتفاق‌هایی که در این بازی افتاد، قطعاً در بازی برگشت پرسپولیس و تراکتورسازی می‌تواند منجربه بروز حوادثی ناگوارتر و جبران ناپذیرتر از آنچه تا به حال شاهد بودیم گردد، حداقل از سازمان لیگ به عنوان متولی اصلی برگزاری مطلوب مسابقات این بود که با استفاده از اختیارات محوله (متعاقب اصلاح روند شکلی و ماهوی صدور رأی) بازی برگشت پرسپولیس و تراکتورسازی را به عنوان یکی از دو بازی موضوع محرومیت تراکتورسازی اعلام نماید.»

 

کد خبر 80083

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین