معاون عملیات پلیس‌راه کشور با تاکید بر اینکه در شبانه روز گذشته در جاده‌های کشور 157 تصادف رخ داده است، افزود: در این تصادفات 47 نفر جان خود را از دست دادند و 197 تن مجروح شدند.

ایسنا نوشت: خاطرنشان کرد: در 24 ساعت گذشته در جاده‌های کشور 157 مورد تصادف رخ داده است که از این میان 30 فقره فوتی و 127 فقره جرحی بوده است.

وی با بیان اینکه واژگونی همچنان در صدر علل تصادفات جاده‌ای قرار داد ، توضیح داد: علت 59 فقره از تصادفات جاده‌های کشور را واژگون به خود اختصاص داده است.

به گفته معاون عملیات پلیس‌راه کشور تخطی از سرعت مطمئنه با 37 فقره تصادف، عدم توجه به جلو با 36 مورد، انحراف به چپ با 33 فقره و عدم رعایت فاصله مجاز با 19 فقره تصادف مهمترین علل وقوع تصادفات در این مدت بوده است.

سیاح البرزی، یادآور شد: در طی شبانه روز گذشته در 30 فقره حادثه منجر به فوت 47 نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند و در 127 تصادف منجر به جرح، 197 نفر مجروح شدند.

وی برخورد یک دستگاه پژو 405 با یک دستگاه موتورسیکلت‌ را خون‌بارترین حادثه تصادفات شبانه روز گذشته اعلام کرد و یادآور شد: این حادثه که در ساعت 55 دقیقه بامداد در جاده اراک ــ قم ، رخ داد چهار کشته به همراه داشت.

معاون عملیات پلیس‌راه کشور عنوان کرد: این حادثه به علت عدم توجه به جلو راننده پژو رخ داد که به موجب آن با یک دستگاه موتورسیکلت‌ برخورد و واژگون شد.

وی ادامه داد: در شب گذشته در کیلومتر 17 جاده «روانسر ــ پاوه» در استان کرمانشاه یک دستگاه پژو 405 به دلیل عدم توجه به جلو واژگون و چهار نفر از سرنشینان این خودرو جان خود را از دست دادند.

معاون عملیات پلیس راه کشور در پایان به رانندگان توصیه کرد با توجه به اینکه تنها دو هفته تا پایان مرحله اول مسافرت‌های تابستانی باقی مانده است و از آنجایی که عجله و شتاب در چند هفته اخیر علت وقوع بسیاری از حوادث جاده‌ای بوده است، لذا به رانندگان توصیه می‌شود ، با صبر و حوصله بیشتری جاد‌ه‌ها طی کنند.

کد خبر 80101

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین