ایرنا نوشت:گمانه زنی ها درباره تغییرات پیش روی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با انتشار برخی اسامی به عنوان اعضای جدید ، وارد فاز تازه ای شده است. فازی که با بی اطلاعی اعضای شاخص و کنونی شورا از گمانه ها، برابهامات تغییرات افزوده می شود.

شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات پیش از انتخابات مجلس دهم و در حالی تشکیل شد که در همان دوران هم درباره ترکیب اعضا، ریاست و سازوکار فعالیت آن انتقادات و حاشیه هایی وجود داشت. این انتقادات اکنون با گذشت دو سال و نیم از فعالیت شورا، علنی تر از همیشه به گوش می رسد و نمونه آن را می توان در نامه صد نفر از جوانان اصلاح طلب به رئیس دولت اصلاحات مشاهده کرد. هم اکنون «محمدرضا عارف» ریاست این شورا را بر عهده دارد و سید محمد خاتمی رهبر معنوی این نهاد محسوب می شود.

در این نامه از سید محمد خاتمی خواسته شده است به منظور بهبود برخی کاستی ها در جریان اصلاحات و حضور چهره های اصیل و شاخص در راس تصمیم گیری این جناح، تغییراتی در ترکیب اعضای شورای سیاستگذاری انجام شود و ضمن جوان سازی شورا اعضای باتجربه تر و شاخص تر اصلاحات هم فرصت حضور در این نهاد تصمیم گیر را پیدا کنند.

انتشار اسامی برخی چهره های اصلاح طلب در یکی از روزنامه ها صبح به عنوان اعضای پیشنهادی شورای عالی سیاستگذاری، ابهامات و گمانه زنی ها درباره اعضای این شورا را بار دیگر به صدر خبرهای سیاسی باز گرداند. ابهاماتی که با اعلام بی اطلاعی برخی از اعضای فهرست پیشنهادی روزنامه و اعضای کنونی شورا درباره تغییرات، پررنگ تر هم شده است.

روزنامه سازندگی «عبدالله نوری»، «محسن صفایی فراهانی» و «مصطفی معین» را در کنار «محسن هاشمی رفسنجانی» به عنوان اعضای پیشنهادی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات، اعلام کرد.

این گزارش در حالی منتشر شد که «حسین کمالی»، «محمود میرلوحی» و «مجید فراهانی» از اعضای کنونی شورای عالی سیاستگذاری در گفتگو با ایرنا، درباره هرگونه تغییرات و حضور افراد اعلام شده در فهرست اعضای شورا ابراز بی اطلاعی کردند. «حسن رسولی» دیگر عضو این شورا تغییرات در دور جدید شورا را تایید کرد و گفت: تغییرات انجام خواهد شد اما اسامی مشخص نیست.

 

29215

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 801751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
    9 0
    احسنت...البته اگر با زیرمیزی تموم نشه.
  • بی نام EU ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
    10 2
    شما اگه راست میگید یه قانون تصویب کنید واردات خودرو آزاد بشه همه این مشکلات حل میشه. ما اینهمه پول میدیم به خودروسازها آخر هم مثل برده هاشون با ما برخورد میکنن.
    • مهدی A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
      0 1
      دوست عزیز این یک رویا هست در شرایط فعلی.واردات آزاد باعث خروج ارز از کشور میشه و وضع رو از این هم بدتر میکنه.باید جلوی طمع خودروساز گرفته بشه و فشار برای عرضه بیشتر بشه.
  • بی نام A1 ۰۷:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
    1 0
    اول جاده شهریار وقتی از آزادگان می پیچی به داخل فتح قبل دور برگردون شهریار دو تا شهرک مسکونی پشتش پر از ماشینه از گووگل ارت ببین