سخنگوی وزارت خارجه گفت: تخلف سه آمریکایی بازداشت شده محرز بوده و باید مانند هر فرد دیگری در برابر قانون پاسخگو باشند.

به گزارش مهر ، رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص اظهارات اخیر مقامات آمریکایی در خصوص 3 آمریکایی بازداشتی در ایران گفت: سه شهروند آمریکایی در تاریخ 9 مرداد 1388 به علت ورود غیر قانونی به خاک ایران بازداشت شده اند لذا تخلف آنها محرز بوده و باید مانند هر فرد دیگری در برابر قانون پاسخگو باشند. ضمنا سایر اتهامات احتمالی مانند اقدام یا نیت ضد امنیتی آنها علیه جمهوری اسلامی ایران ازطرف نهادهای ذیربط در دست بررسی است.

ادامه اظهارات سخنگوی وزارت خارجه به قرار زیر است:

  • موضوع یاد شده صرفا امری قضایی است و در این چارچوب پیگیری می شود لذا هر گونه تلاش برای تاثیرگذاری بر پرونده قضایی نامبردگان از طریق فشارهای سیاسی یا سناریوهای رسانه ای اخیر در برخی شهرهای اروپایی هیچگونه تاثیری بر رویکرد مستقل قوه قضائیه در این زمینه نخواهد داشت.
  • در دوره بازداشت نامبردگان، تسهیلات گسترده ای بر اساس معیارهای اسلامی و ملاحظات انسانی در اختیار نامبردگان قرار داده شده است. دسترسی کنسولی سفیر سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران به نامبردگان، تماس تلفنی با خانواده های شان و سفر مادران آنها به تهران در بهترین شرایط رفاهی برای ملاقات با آنها از جمله این تسهیلات بوده است.
  • جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه هیچ نوع ارتباطی میان دو موضوع وجود ندارد، خواهان اعمال شرایط انسانی و رعایت معیارهای بین المللی برای ایرانیان بازداشتی در آمریکا بوده و تاکید دارد شمار قابل توجهی از این افراد با انگیزه های سیاسی بازداشت شده اند و باید در اسرع وقت آزاد شوند.
کد خبر 80331

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین