۰ نفر
۱۹ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۹

پوری بنایی، بازیگر پیشکسوت سینمای پیش از انقلاب، با حضور در مراسم آکادمی سینماسینما، جایزه بهترین بازیگر زن را به لیلا حاتمی به خاطر «رگ خواب» اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیشب در نخستین جایزه آکادمی سینماسینما، تندیس بهترین بازیگر زن به لیلا حاتمی به خاطر فیلم «رگ خواب» رسید. این جایزه را پوری بنایی، بازیگر پیشکسوت سینمای پیش از انقلاب اهدا کرد.

پوری بنایی در سخنانی ضمن تشکر از دست‌اندرکاران این مراسم گفت: «من در فیلم «مهرگیاه» بازی کردم و خیلی خوشحالم نام تندیس این جشن هم برگرفته از فیلم فریدون گله است و خیلی خرسند شدم نامی از عزیزان سینمای ایران از جمله فریدون گله و امیر نادری برده شد.»

پوری بنایی در جایزه آکادمی سینماسینما

در این مراسم، نوید محمدزاده جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد و رضا عطاران هم چهره موثر سینمای سال ۱۳۹۶ شد.

5757

کد خبر 803385

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
    14 68
    آخه بعد از چهل سال پوری بنایی باید بیاد جایزه بده اونهم به فیلم مسخره ای مثل رگ خواب .... واقعا باید افسوس خورد
    • سهراب US ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
      0 0
      بی نام و عبدالکریم شماها برین همون اخراجی ها و لاتاری تون رو ببینید....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین