ایرنا به نقل از یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزایش قیمت بنزین در شرایط کنونی را رد کرد و نوشت: درباره افزایش قیمت بنزین بحثی نشده است.

به گفته وی، در شرایط کنونی نه کمیسیون انرژی و نه مجلس شورای اسلامی ، اجازه افزایش قیمت بنزین را نمی دهند و دولت نیز برنامه ای در این زمینه ندارد.



نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی در خصوص رفتن شرکت بین المللی توتال از ایران پس از عقد قرارداد نیز افزود: در برخی از حوزه های صنعت نفت که نیازمند تخصص بالاست، حضور شرکت توتال در ایران یک ظرفیت بود.

به گفته وی، برخی از طرحهای صنعت نفت نیازمند صنعت به روز و نوین است که حتی در اختیار شرکت های بین المللی نیست.

خالدی سردشتی، با اشاره به توانمندی برخی از شرکت های داخلی در بخش صنعت نفت اظهار داشت: برای اجرای برخی از طرحهای حوزه نفتی توان داخلی شرکت های ایرانی بالاست و کفایت می کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص برداشت مشترک از میادین نفت و گاز ایران با کشورهای همسایه نیز گفت: برداشت ایران از میادین مشترک نفتی جنوب و حتی مانند عراق نسبت به این کشورها کمتر است.

خالدی سردشتی افزود: به نظر می رسد میزان برداشت عراق از میادین نفتی مشترک با ایران 600 هزار بشکه است، ولی میزان برداشت ایران رقم چشمگیری نیست.

1717

کد خبر 804499

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین