وزیر امور خارجه با تاکید به اینکه ایران در کنار سوریه و همه کشورهای منطقه ایستاده و آماده دفاع از خود در مقابل هرگونه جنگ افروزی در منطقه است، هشدار داد که هرگونه جنگ احتمالی در منطقه از جانب رژیم اسراییل و یا طرف دیگر محدود نخواهد بود.

منوچهر متکی شب گذشته در گفت وگو با العالم با اشاره به تحرکات و تهدیدهای رژیم صهونیستی ضد لبنان و سوریه ، آن را نشانه نیت این رژیم برای آغاز جنگ هایی در منطقه دانست و هشدار داد که رژیم صهونیستی و حامیانش در صورت آغاز چنین جنگی مرتکب اشتباهی بزرگ خواهند شد.

اهم اظهارات وزیر خارجه کشورمان عبارت است از:

  • کنگره و مقامات آمریکا قوانین و تصمیماتی اتخاذ می کنند که به بحرانی تر شدن اوضاع در نقاط مختلف جهان منجر شده و این کشور را بشدت منزوی کرده است.
  • بازیگرانی در خارج از منطقه با همراهی مزدوران خود یعنی رژیم صهیونیستی همواره درصدد ایجاد تفرقه و بحران و تنش در منطقه ما هستند.
  • برخی از جنگ ها و نزاع ها که بر منطقه ما تحمیل شده است، جنگ هایی بوده که از آنها اهدافی اقتصادی دنبال می شود.
  • هنگامی که آنها صدام ،دیکتاتورمعدوم عراق را ترغیب کردند جنگی علیه ایران و پس از آن علیه کویت براه اندازد، بازیگران خارج از منطقه به دنبال بهره برداری و تجارت جنگ ها بودند.
  • قدرت های فرصت طلب همواره هنگامی که جنگ متوقف می شود در تکاپو می افتند تا از فرآیند بازسازی بهره ببرند.
  • گاهی بحران های دیگری مانند بحران اقتصادی موجب می شود که آنها با ایجاد جنگ آن بحران ها را حل کنند.
  • آنان در چنین شرایطی در اقدامی غیر انسانی تلاش می کنند تولید را از عرصه کالا و تجارت معمول بسوی تسلیحات سوق دهند.
  • سناریویی که اخیرا گوشه ها و پرده هایی از آن از سوی جمهوری اسلامی فاش شد، اشاره به خواب های پریشانی دارد که برای منطقه از سوی غرب طراحی شده است.
  • ما این حرکت را از حدود یک سال قبل در قالب تهدیدهای رژیم صهیونیستی به لبنان، غزه، و سوریه شاهد بودیم.
  • در سفری که رییس جمهوری اسلامی ایران به سوریه داشتند و جلسه مشترکی را "بشار اسد" رییس جمهوری سوریه و "سید حسن نصرالله" دبیرکل حزب الله لبنان در دمشق برگزار کردند، یکی از موضوعات این جلسه بررسی مباحث مربوط به تهدیدات مطرح در منطقه و اعلام مواضع مشترک و تاکید برهمبستگی در منطقه بود.
کد خبر 80673

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین