به گزارش فارس، عصر 24 خرداد سال گذشته، مأموران کلانتری 127 نارمک از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 تهران بزرگ از وقوع یک فقره قتل در خیابان سبلان باخبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه در یک خانه 3 طبقه متوجه شدند، مرد 38 سالهای به نام مهدی بر اثر اصابت ضربات چاقو به قتل رسیده و جسدش در محل رها شده است.
تحقیقات آغاز شد تا اینکه مشخص شد این فرد توسط برادرش به نام حمید 41 ساله به قتل رسیده است. اعضای این خانواده مدعی شدند حمید از مدتی پیش ناراحتی روانی داشته است و همین امر باعث شده تا در روز حادثه با برادرش درگیر شده و او را به قتل رسانده است.
حمید مدت کوتاهی بعد از شروع تحقیقات پلیس شناسایی و دستگیر شد و برخلاف ادعای خانواده، مدعی شد که با برادرش بر سر مسائل ملکی اختلاف داشته است.
با اعتراف حمید به ارتکاب قتل، قرار مجرمیت وی از سوی دادسرای جنایی تهران صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد که صبح امروز به ریاست قاضی حسن تردست برگزار شد.
اصغری روشن، نماینده دادستان با اشاره به مدارک موجود در پرونده مانند شکایت اولیایدم، گزارش مرجع انتظامی، نظریه پزشکی قانونی و اعتراف متهم، بزه انتسابی به متهم را محرز دانست و خواستار مجازات وی شد.
تنها ولی دم که مادر قاتل و مقتول بود، در جایگاه قرار گرفت و خواسته خود را قصاص متهم عنوان کرد.
در ادامه جلسه، متهم در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینکه علت درگیری با برادرش مسائل ملکی بود، گفت: تمام سختیها و مشقتهای ساخت و نوسازی منزلمان را من به تنهایی به دوش کشیدم و حتی مانند یک کارگر آنجا کار کردم. اما بعد از اتمام کار، بیشترین بهره را برادرم برد و به من فقط یک زیرزمین رسید.
وی ادامه داد: مدتی قبل از حادثه، از همسرم جدا شدم و به همین دلیل وجهه خود را در محل از دست دادم. تصمیم گرفتم از آنجا بروم و به همین دلیل قصد فروش ملک خود را داشتم که با برادرم درگیر شدم. او از من میخواست بدون فروش ملک و فقط با دریافت 15 میلیون تومان از آنجا بروم.
متهم گفت: یک شب با برادرم درگیر شدم و دست او را با چاقو مجروح کردم. روز بعد برادرم از من خواست به حیاط خانه بروم و وقتی به حیاط رسیدم با چوب به من حمله کرد. تهمتهای ناروایی به همسر سابقم زد که به همین دلیل من ناراحت شدم و با چاقو به قلبش زدم و فرار کردم.
حمید در بیان آخرین دفاع گفت: از درخواست قصاص مادرم ناراحت و دلخور نیستم بلکه بیشترین ناراحتی من به خاطر پسر کوچک برادرم است که به خاطر کاری که من کردم دچار لطمه زیادی شده است.
بعد از اظهارات متهم، قاضی تردست ختم جلسه را اعلام و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص محکوم کرد.
مرد جوانی که به خاطر اختلافات ملکی برادرش را به قتل رسانده بود، با حکم دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد.
کد خبر 80812
نظر شما