بانک مرکزی، به صرافی‌های مجاز اجازه داد نسبت به فروش ارز به صورت اسکناس تا سقف ۵ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بر مبنای نرخ بازار اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بانک مرکزی پیرو نامه موضوع "دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه صرافی‌های مجاز" در اجرای تصویب‌نامه هیأت محترم وزیران، به صرافی ها اعلام کرد: فروش ارز به صورت اسکناس تا سقف پنج هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها توسط آن صرافی‌ بر مبنای نرخ بازار صرفاً با ثبت در "سامانه نظارت ارز (سنا)" علاوه بر موارد ٢٣ گانه اعلامی در نامه عمومی مورد اشاره با رعایت مقررات ارزی بلامانع است.

یورو و دلار

شایان ذکر است ثبت اطلاعات در "سنا" مورد تاکید است و بازرسان بانک مرکزی عملیات صرافی در این زمینه را بررسی و در صورت عدم ثبت، مطابق با مقررات برخورد خواهند کرد.

223223

 

کد خبر 809469

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۱
    27 0
    خیلی از این صرافا خودشون دستشون با دلال جماعت تو یه کاسه هست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین