به گزارش ایسنا:

کنی هانگ، میلیاردر چینی برای خرید سهام باشگاه لیورپول وارد مذاکره شد.

مدیر اجرایی یک شرکت ورزشی در چین قصد دارد پس از آبرامویچ در چلسی و سلیمان فهیم، مالک اماراتی منچستر سیتی، سومین نفری باشد که با سرمایه‌ای عظیم یک تیم دیگر در لیگ جزیره را متحول می‌کند.

این مدیر چینی قصد دارد با پرداخت بدهی 237 میلیون یورویی لیورپول، تاحدی مشکلات این تیم را برطرف کند، اگرچه پرداخت بدهی به طور رسمی امتیازی برای او نخواهد بود، اما سران فعلی باشگاه را تحت فشار قرار خواهد داد تا سهام باشگاه را به او واگذار کنند.

یکی از سران باشگاه لیورپول که خواست نامش فاش نشود، درباره این موضوع گفت: این مدیر چینی قصد دارد هرچه سریعتر سرمایه گذاری‌اش را در لیورپول آغاز کند، همچنین قول داده آنفیلد را بازسازی کند تا به یکی از ورزشگاه‌های مدرن در دنیا تبدیل شود. پرداخت بدهی باشگاه هم یکی دیگر از تصمیم‌های اوست.

این مقام مسئول در ادامه افزود: لیورپول به سرمایه‌گذاری‌های این چنین نیاز دارد، هیکس و گیلت، مالکان کنونی باشگاه آوریل گذشته باشگاه را برای فروش گذاشتند، اما غیر از یک مشتری آمریکایی که پیشنهاد قابل قبولی نداشت، هیچ کس برای خرید باشگاه اقدام نکرد.

مالکان فعلی باشگاه در سال 2007 سهام باشگاه را با مبلغی در حدود 220 میلیون یورو خریدند و هیکس در کنفرانس مطبوعاتی گفت: لیورپول مطمئن‌ترین زمینه برای سرمایه‌گذاری است و مطمئنم در چند سال آینده سرمایه ام چهاربرابر خواهد شد.

کد خبر 80991

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =