این مغزهای کامل یا تکه مغزهای بریده شده، از بیماران سرطانی، مبتلا به تروما، عفونت مغز یا افراد مبتلا به مشکلات مادرزادی که جان خود را از دست دادهاند خارج شده و بعد از قرار گرفتن در محلول فرمالین بستهبندیشان کردهاند. علاوه بر مغز، میتوان برخی اندامهای دیگر انسان مثل ریه، قلب، کبد یا اعصاب نخاعی را هم در این موزه تماشا کرد.
کلاس درس مغز انسان
وجه تمایز این موزه نسبت به موزههایی که در لندن وجود دارد این است که، در اینجا خبری از تکههای بدن انسانها و حیوانات که درون محفظههای شیشهای پر از مایع نگهداری میشوند نیست و همه چیز متمرکز بر مغز است، درست مثل یک کلاس درس با کلی اطلاعات که راهنماها در اختیارتان قرار میدهند.
موزه مغز هند در انستیتو ملی مغز و عصبشناسی هند واقع شده است. خود انستیتو در سال ۱۸۴۷ بنیانگذاری شده و مرکز مهمی برای درمان و مطالعات مرتبط با مغز و بیماریهای روانی در هند به شمار میرود. موزه مغز در ابتدا بخشی از مرکز بود که در آن مغزها برای تحقیقات جمع میشدند اما از سال ۲۰۱۰ درهای آن برای بازدید عموم باز شد.
توضیحات راهنمای موزه شامل داستانهای ترسناک و حال و روز بیمارانی است که حالا مغزشان در موزه به نمایش گذاشته شده. در کنار مغزها، مواردی مثل چشمهای بیمار، جنینهای نرمال و غیر نرمال، مغز حیوانات و ... را هم میتوان در موزه پیدا کرد.
منبع: لست سكند
2121
نظر شما