فارس نوشت:

رضا ایرانمنش در آستانه برگزاری یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس در نظر دارد فیلم کوتاهی را با موضوع دفاع مقدس جلوی دوربین ببرد. ایرانمنش این فیلم کوتاه را که با عنوان «اتل متل توتوله» آماده نمایش می‌کند، به بخش نگاه نو جشنواره ارائه می‌دهد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است که کودکی با پاهای مصنوعی پدرش اتل متل توتوله بازی می‌کند. این فیلم از محصولات جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس است. عوامل این فیلم کوتاه به این شرح است: بازیگران: رضا ایرانمنش، مهرسا آزادی، مدیر تولید: محمد آزادی، صدا: مجید هاشم‌پور، نور و تصویر: حسین موسوی، دستیار اول و برنامه‌ریز: افشین علیزاده.

بخش نگاه نو جشنواره فیلم دفاع مقدس در راستای تعامل و تبادل افکار و اندیشه‌های فیلمسازان و همچنین کشف استعدادهای جوان به عنوان یکی از بخش‌های اصلی در ساختار جشنواره پیش‌بینی شده است.

کد خبر 81108

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار