تسنیم نوشت: رئیس هیئت تفحص از استقلال و پرسپولیس پیشنهادات لاریجانی به این هیئت را تشریح کرد.

حجت‌الاسلام سیدصادق طباطبایی‌نژاد، رئیس هیئت تحقیق و تفحص از باشگاه استقلال و پرسپولیس، در تشریح آخرین روند این تفحص اظهار داشت: اعضای این هیئت اخیراً جلسه‌ای را با علی لاریجانی رئیس مجلس برگزار کرده و گزارشی از روند کار به وی ارائه کردند.

وی افزود: رئیس مجلس در این جلسه نکاتی را درباره روند تحقیق و تفحص‌ها مطرح کرد و به اعضای هیئت پیشنهاد کرد که در روند کار از کارشناسان دیوان محاسبات استفاده شود.

رئیس هیئت تفحص از باشگاه استقلال و پرسپولیس به توصیه دیگر لاریجانی در این جلسه اشاره کرد و گفت: اگر مباحث حقوقی در گزارش وجود دارد،گزارش باید به گونه‌ای تدوین شود که قابل پذیرش در دادگاه‌ها باشد و تنها یک گزارش صرف نباشد که طبیعتاً تدوین چنین گزارشی نیاز به یک کارشناس حقوقی دارد.

حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد تصریح کرد: براساس پیشنهادات لاریجانی، بنده نامه‌ای به آقای عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات و آقای ناصر سراج، رئیس بازرسی کل کشور ارسال کردم تا از ظرفیت‌ها و کارشناسان این 2 نهاد در روند تحقیق و تفحص استفاده شود.

وی با بیان اینکه تاکنون پاسخ نامه‌ها را دریافت نکرده‌ایم، گفت: پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه پاسخ آقای عادل آذر را در این زمینه پیگیری می‌کنیم.

2929

کد خبر 813055

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین