بسیاری از ما مایل هستیم که بدانیم افراد مشهور تاریخ چگونه زندگی می‌کردند و علایق آن‌ها چه بوده است. کم‌ و بیش همه‌ی ما درباره‌ی آن‌ها در تاریخ خوانده‌ایم اما اطلاعات شخصی کمتری در رابطه با آن‌ها داریم و همیشه به این فکر کرده‌ایم که چه می‌شد اگر می‌توانستیم این شخصیت‌ها را از نزدیک ملاقات کرده و با آن‌ها گپ بزنیم. البته که هیچ‌کدام از ما این شانس را نخواهیم داشت زیرا گذشته، گذشته است. با این‌وجود، افرادی که به هر نحوی در تاریخ مشهور شده‌اند، سرنخ‌هایی را در رابطه با خصوصیات شخصیتی و علایق خود به‌جای گذاشته‌اند و یکی از این سرنخ‌ها مربوط به غذایی است که آن‌ها بسیار دوست داشته‌اند. در این مقاله قصد داریم تا به معرفی چند تن از مشاهیر تاریخ و غذاهای موردعلاقه آن‌ها بپردازیم.

کلئوپاترا

کلئوپاترا در تاریخ به‌عنوان ملکه‌ای که همیشه به سر و وضع خود اهمیت ویژه‌ای می‌داد مشهور است. بر اساس اطلاعات منتشرشده از کلئوپاترا در تاریخ، یکی از شهرت‌های این ملکه، توانایی‌اش در برپایی ضیافت‌های شام بوده است. غذاهای مصری که ترکیبی از عناصر غذاهای عربی و مدیترانه‌ای است، رژیم غذایی سرشار از گوشت و ماهی را به همراه دارد که با میزان زیادی از روغن‌زیتون، غلات، حبوبات و سبزیجات ترکیب شده است.

کلئوپاترا

شواهد تاریخ حاکی از آن هستند که کلئوپاترا کبوتر شکم پر که با سبزیجات فصلی یا سوپ‌های پخته‌شده از لوبیا یا جو و گندم همراه می‌شد را از همه‌ی غذاها بیشتر دوست داشت. او همچنین از گوشت گوسفندی و ماهی‌های رود نیل نیز لذت می‌برد. او به شیرینی‌ها نیز علاقه داشت و درنتیجه، کیک‌های انجیری و آجیلی که در عسل غلتانده شده بودند را بسیار دوست داشت.

کلئوپاترا

ناپلئون بناپارت

ناپلئون از ریشه‌ی نجیب‌زاده‌ها بوده است و سلیقه‌ی غذایی‌اش به‌نوعی منعکس‌کننده‌ی این حقیقت است. او غذاهای سبک و ساده را ترجیح می‌داد و غذای موردعلاقه‌اش مرغ مارنگو بود. اطلاعات تاریخی حاکی از آن هستند که این غذا درواقع برای او در طی جنگ مارنگو طبخ شده بود و به همین دلیل نیز نام مرغ مارنگو را به خود گرفته است.

داستان ازاین‌قرار است که ناپلئون تمام‌ روز چیزی نخورده بود و سرآشپز او نگرانش بود. به همین دلیل سربازان را برای جستجوی غذایی که موردعلاقه این مرد بزرگ باشد، به مزارع محلی فرستاد. زمانی که سربازان از جستجو بازگشتند، با خود مرغ، خرچنگ، سیر، تخم‌مرغ و چند گوجه‌فرنگی آوردند. سرآشپز از این مواد اولیه برای تهیه غذایی استفاده کرد که روح ناپلئون را زنده کرد و از آن زمان غذای موردعلاقه‌ی او شد.

غذای ناپلئون بناپارت

چارلز داروین

بهتر است کمی در تاریخ جلو بیاییم و به چهره‌های تاریخی جدیدتر نیز بپردازیم. در این میان چارلز داروین به‌عنوان یکی از چهره‌های تاریخی مشهور رابطه‌ی بسیار خوبی با غذا داشت.

او در کمبریج عضوی از کلوب گلاتون بود که هر هفته اعضای آن را ملاقات می‌کرد و بر روی ایده خوردن گوشت‌های عجیب ‌و غریب نظیر گوشت شاهین و جغد متمرکز بود. داروین به‌طور تقریبی گوشت تمامی حیواناتی که با آن‌ها مواجه می‌شد را امتحان کرد اما او اعلام کرد که گوشت موردعلاقه‌اش در این میان، گوشت آرمادیلو بوده است که مزه‌ای مشابه اما بهتر از گوشت اردک داشت.

غذای چارلز داروین

آلبرت انیشتین

انیشتین به دلیل مسائل اخلاقی، زیاد اهل خوردن غذاهای گوشتی نبود. حتی قبل از این‌که به‌صورت کامل گیاه‌خوار شود، در نامه‌ای به یکی از دوستانش نوشته بود که قرار نبوده است که یک گوشت‌خوار باشد. با این ‌حال بر اساس اطلاعات ارائه شده از دوستان و خانواده انیشتین، غذای موردعلاقه او پاستا بوده است.

غذای آلبرت انیشتین

اندی وارهول

این هنرمند مشهور، شهرت زیادی در خوردن شیرینی‌ها دارد و آن‌ها را به غذاهای خوش‌طعم ترجیح می‌داد. مشهور است که او به قنادی‌ها می‌رفت و تمامی کیک‌های تولد را به‌تنهایی میل می‌کرد و هر جا می‌رفت با خود آب‌نبات و کلوچه می‌برد. حتی وارهول در ضیافت‌های شام غذای اصلی را مصرف نمی‌کرد و مستقیم به سراغ دسر می‌رفت.

غذای اندی وارهول

مارتین لوتر کینگ

تعجبی ندارد که مارتین لوتر کینگ زاده شده در جنوب، به غذای روح (یک غذای سنتی آفریقایی-آمریکایی) علاقه داشته باشد. غذاهایی که طبع او را آرام می‌کرد مواردی نظیر ژامبون، مرغ سرخ‌شده و سیب‌زمینی شیرین بود که با دو نوع سبزی و نخودفرنگی همراه شده بود. دسر موردعلاقه او نیز کیک سیب‌زمینی شیرین بود.

غذای مارتین لوتر کینگ

منبع: لست سکند

2121

کد خبر 813923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =