به گزارش فارس:
غلامعلی افروز افزود: تغذیه مطلوب و صحیح کودکان از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. رشد طبیعی، بهنجار زیستی، ذهنی، حسی و حرکتی کودکان به طور جدی بستگی به کمیت و کیفیت تغذیه آنان در مراحل مختلف رشد دارد.
وی گفت: تعذیه مادر در دوران باردای از اهمیت زیادی برخوردار است. تغذیه نوزادان و کودکان پیشدبستانی نیز بسیار حساس و تعیین کننده است.
رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور افزود: ریشه اصلی پرخاشگریها، عصبانیتها و بیحوصلگی کودکان در تغذیه نامطلوب آنان است. گرسنگی و کمبود قند طبیعی در بچهها غالباً زمینهساز بیحوصلگی و پرخاشگری میشود.
افروز گفت: نوع غذا، مزه غذا، رنگ غذا، بوی غذا، تنوع غذا، آرایش سفره یا میز غذا، در رغبت کودکان به غذا خوردن مؤثر است، مکان، زمان، موقعیت، شرایط غذا خوردن و چگونگی نگرش کودک به افرادی که با او همغذا هستند، نیز در میزان اشتهای کودک نقش تعیینکنندهای دارد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: بچهها دوست دارند با الگوهای محبوب خود غذا بخورند، بچهها سر سفره نشستن با بزرگترهای دوستداشتنی را دوست دارند و مایلند در حالتی خوشایند و دلپذیر غذا مصرف کنند، هر گونه تعجیل و تهدید بزرگترها در غذا خوردن کودکان به همان میزان میل آنها را نسبت به غذا خوردن کاهش میدهد.
وی اضافه کرد: هر تجربه ناخوشایندی که کودکان از غذا خوردن با بزرگترها داشته باشند، مثل بگو و مگوهای والدین سر سفره و اصرار بر خوردن غذایی که بچه میلی به آن ندارد، در کمیت و کیفیت غذا خوردن بچهها اثر نامطلوبی به جا میگذارد.
نظر شما