سوئیس: به دنبال کانال مالی برای تامین داروی ایران هستیم

مهر نوشت: دولت سوئیس می‏‌گوید درحال رایزنی با مقامات ایران، اتحادیه اروپا و آمریکا برای ایجاد کانال مالی است که تامین دارو و غذا علیرغم تحریم‎های ضدایرانی واشنگتن را میسر می‏‌کند.

به گزارش اسپوتنیک، سوئیس امروز دوشنبه همزمان با اجرای تحریم‌های ضدایرانی اعلام کرد که درحال مذاکره با ایران و آمریکا درباره کانال مالی برای مقاصد بشردوستانه است تا از بابت دسترسی ایران به دارو و غذا اطمینان حاصل شود.

در همین راستا، دبیرخانه دولتی امور اقتصادی سوئیس (سکو) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: به حراست از منافع اقتصادی سوئیس پایبند بوده و از نزدیک روند پیشرفت اوضاع را دنبال می‌کنیم. مقامات سوئیس در تماس مستقیم با مقامات آمریکا، اتحادیه اروپا و ایران هستند.

این بیانیه می‌افزاید: به‌ویژه درزمینه بشردوستانه، متعهد به تضمین ادامه روند تامین غذا و محصولات دارویی از سوئیس هستیم.

52310

کد خبر 822666

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
    0 0
    من یکی از کسانی هستم که به دلیل بیماری سرطان داروهای سوئیسی مثل آمپول زومتا و آمپول اوستین استفاده میکنم. . خدا شاهد است از قبل از عید این داروها که توسط هلال احمر و داروخانه های خاص ارائه می شد دیگر نیست ...بیچاره سوئیسی ها خیال می کننددارو راکه جمهوری اسلامی بدهند همه چیز در روند قانونی دراختیار بیمارانقرار می گیرد و نمی داند دزدها درکمین این داروها هستند ... محتکران رانت خوار دنبال این فرصت ها هستند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین