گردن درازترین دایناسوری که ۲۲۵ میلیون سال پیش می‌زیست / عکس

بقایای گونه جدیدی از دایناسور در برزیل کشف شد. ۳ اسکلت یافت شده در «ریو گرانده دوسول» به ۲۲۵ میلیون سال پیش بازمی‌گردد.

به گزارش خبرآنلاین، دایناسور موسوم به Macrocollum itaquii گردن‌درازترین دایناسوری (نسبت به جثه) است که در طبیعت تاکنون یافت شده و با ارتفاع ۱.۵ متری، طولی معادل ۳.۶ متر داشته و ۹۰ کیلوگرم وزن داشته است.{لینک}

اما جذاب‌ترین بخش این کشف، درازی گردن این حیوان است که نظر دانشمندان را به خود جلب کرده و گفته می‌شود گردن درازترین حیوان از راسته Sauropodomorpha / خزنده پاریختان است.

گزارش این کشف در Royal Society journal Biology Letters به چاپ رسید که نشان می‌دهد درازی گردن هنگام جمع‌آوری غذا برای این حیوان یک مزیت عمده محسوب می‌شده است.

این دایناسور در عصر تریاسیک، زمانی که برزیل بخشی از فراقاره Pangaea بود، حیات داشت و به‌نوعی پسرعموی Brontosaurus محسوب می‌شود.

۵۶۵۶

کد خبر 827899

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • DE ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
    4 0
    اگر اون شهاب سنگ منحرف نمی شد و به زمین برخورد نمیکرد با وجود دایناسورها انسان بوجود نمی اومد و زمین زیباتر و صلح آمیز تر می بود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین