بن سلمان بعد از شرکت در اجلاس سران گروه ۲۰ راهی زندان می‌شود؟

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز فاش کرد مقامات دولت آرژانتین طرح اتهام علیه محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی را بررسی می‌کنند.

به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، این روزنامه آمریکایی به نقل از یک مقام آرژانتینی افزود: این تحقیقات مربوط به ارتکاب جنایت جنگی در یمن، ماجرای قتل جمال خاشقجی (روزنامه‌نگار منتقد سعودی) و نیز شکنجه زندانیان در داخل عربستان است.

این روزنامه خاطر نشان کرد: این تحقیقات که سازمان بین‌المللی دیده‌بان حقوق‌بشر هم در آن مشارکت دارد، همچنان در مراحل اولیه است. مصونیت دیپلماتیک، ممکن است مانع از طرح اتهام علیه محمد بن سلمان در سفر او به آرژانتین شود.

نیویورک تایمز به نقل از مقامات آرژانتینی تاکید کرد بعید است این تحقیقات منجر به صدور حکم بازداشت برای محمد بن سلمان پیش از برگزاری اجلاس سران گروه بیست در روز جمعه شود.

۲۳۲۳

کد خبر 828216

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
    1 0
    ما ديگه به اين حرف ها دلمون خوش نميشه بره يا نره نه خودرو ارزان ميشه نه ملك

آخرین اخبار