روند پرونده هستهای ایران به گونهای است که آمریکا و غرب ایران هستهای را خواهند پذیرفت.آمریکاییها علاقه دارند که مقامات ایرانی برابر تحریمها به شکل تهاجمی عکس العمل نشان دهند. در واقع آمریکاییها میخواهند بگویند که این فشار و تحریم روی ایران اثر کرده و ایران به تبع آن حاضر به مذاکره شده است.
حتی اگر ایران با غرب مذاکره کند باز به نفع ایران است چرا که یکی پس از دیگری به اهدافش میرسد، بنابراین طبیعتا آمریکا و غرب خواهند آموخت که با ایران کنار آمده و ایران هستهای را بپذیرد.
آمریکاییها میخواهند به ایران بقولانند که تحریمها نتیجه بخش بوده ولی ایران در مقابل میگوید که تحریمها موثر نبوده است.لذا فشارهای روانی روی ایران زیادتر شده تا ایران را مجبور به برخورد تهاجمی کند؛ معنی چنین رفتاری هم این است که تحریمها تاثیر داشته است. بنابراین آمریکا تلاش میکند تا نشان دهد کاری که با ایران انجام داده بی نتیجه نبوده است.
انتخابات سنا پیش رو است. حتی جمهوری خواهان هم میگویند که با ایران مذاکره کنیم. در این شرایط معلوم است که اوباما هم بگوید حاضرم سر مسئله افغانستان با ایران مذاکره کنم.آمریکا به پیشنهاد مناظره احمدینژاد پاسخ نمیدهد. از طرف دیگر آنها قبول ندارند که با رئیس جمهور ایران مذاکره کنند چون رئیس جمهور موضوع مذاکره را مشخص نمیکند.
آمریکا پس از آنکه قطعنامه 1929 را تصویب کرد، متوجه شد تحریمهایی که در قطعنامه درج شده است نمیتواند هزینههای ایران را بالا برده و ایران را به تهاجم وا بدارد.»
بدین ترتیب خودشان علاوه بر قطعنامه چهارم، یک جانبه ایران را تحریم کردند که این اقدام بی اثر بود. پس از این هم از اروپاییها خواستند که ایران تحریم کنند و در آسیا هم به کره و ژاپن فشار آوردند که آنها هم واکنش نشان دادند.
روند پرونده هستهای ایران به گونهای است که آمریکا و غرب ایران هستهای را خواهند پذیرفت.
کد خبر 83964
نظر شما