۰ نفر
۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۴۷

دختر جوان وقتی همراه خانواده‌اش برای تفریح به یک خانه روستایی در ساوه رفته بود، از سوی 4 مرد روستایی ربوده شد و مورد آزار و اذیت قرار گرفت.

 به گزارش «جام‌جم» ، راز تبهکاری اعضای این گروه زمانی فاش شد که سه‌شنبه هفته گذشته یک زوج تهرانی با مراجعه به پلیس آگاهی ساوه از گم شدن دختر 24 ساله خانواده خبر دادند.

در تحقیق از زوج شاکی معلوم شد آنها چند روز قبل برای تفریح از تهران به خانه روستایی خود در ساوه رفته‌اند ولی از چند ساعت پیش، دختر جوان آنها که برای خرید خانه را ترک کرده، به طرز مرموزی ناپدید شده است و تاکنون موفق به یافتن او نشده‌اند.

 پس از ثبت اظهارات شاکیان، پرونده‌ای تشکیل و تحقیقات در این باره آغاز شد.

در حالی که ماموران جستجو برای یافتن دختر گمشده را آغاز کرده بودند، روز بعد او همراه خانواده‌اش به پلیس آگاهی ساوه مراجعه کرد و از فعالیت تبهکارانه یک گروه شرور پرده برداشت.

دام سیاه برای دختر جوان

ماموران به تحقیق از شاکی ـ دختر گمشده ـ پرداختند که مشخص شد او از سوی 4 مرد جوان ربوده شده و مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

ماموران با اطلاعاتی که از دختر جوان به دست آوردند، به چهره‌نگاری رایانه‌ای از متهمان فراری پرداختند و در جریان جستجوی آنها متوجه شدند مردان آزارگر در روستایی به نام نوبران سکونت دارند.

با مشخص شدن مخفیگاه مردان شرور، ماموران آگاهی ساوه با هماهنگی قضایی به روستای نوبران اعزام شدند و متهمان را دستگیر کردند.

اعتراف اعضای باند

با انتقال 4 مرد آزارگر به پلیس آگاهی ساوه، آنها بازجویی شدند.

یکی از متهمان در اظهاراتش گفت: من و دوستم با خودرو در حومه روستا تردد می‌کردیم که دختر جوان را دیدیم که در ورودی روستا منتظر تاکسی بود.

متهم درباره ربودن دختر جوان گفت: من و دوستم از خودرو پیاده شده و با چاقو به دختر جوان حمله‌ور شدیم و او را کشان‌کشان سوار خودرو کرده و آن محل را ترک کردیم.

وی ادامه داد: پس از طی مسافتی به باغ متروکه‌ای حوالی روستای نوبران رسیدیم و دختر جوان را با تهدید به مرگ به داخل باغ انتقال دادیم. دو نفر از دوستانمان که از ساعت‌ها پیش در آن محل حضور داشتند، به ما ملحق شدند و 4 نفری دختر جوان را مورد آزار و اذیت قرار دادیم.

سرهنگ رفیعی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در این ارتباط گفت:‌ با اعتراف سرکرده باند، 3 همدست وی هم در بازجویی به جرم خود اعتراف کردند.

متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی برای افشای دیگر جرایم آنها ادامه دارد.

کد خبر 84756

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین