مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

به گفته معاون وزیر نفت شرکت‌های مختلف خارجی برای سرمایه‌گذاری در توسعه میدان آذر (مشترک میان ایران و عراق) اظهار تمایل کرده‌اند؛ همچنین قرار است که 1.4 میلیارد دلار در این میدان برای تولید نفت سرمایه‌گذاری شود.

 براساس اظهارات  معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت ، سرمایه‌گذاران خارجی هر زمان آمادگی داشته باشند، می‌توانند برای مشارکت در توسعه میدان‌های نفتی کشور از جمله میدان آذر با شرکت ملی نفت ایران مذاکره کنند.

محسن خجسته‌مهر از رایزنی برخی شرکت‌های خارجی با شرکت ملی نفت ایران برای مشارکت در سرمایه‌گذاری طرح توسعه میدان نفتی آذر خبر داد، اما نام این شرکت‌ها را فاش نکرد و گفت: کنسرسیومی از شرکت‌های خارجی از کشورهای مختلف برای توسعه این میدان مشترک اظهار تمایل و آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.

معاون وزیر نفت با تأکید بر این که طرح توسعه مقدماتی میدان آذر پیشرفت مطلوبی دارد، یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود از ابتدای سال آینده، حفاری چاه‌های توسعه‌ای این میدان آغاز شود.

این در حالی است که پیشتر قرار بود این میدان توسط شرکت استات اویل توسعه یابد که با کناره گیری این شرکت اویک در حال حاضر توسعه آذر را برعهده گرفته است.

این میدان با در اختیار داشتن 5/2 میلیارد بشکه نفت خام درجا با کشور عراق مشترک است . حجم نفت قابل استحصال این میدان حدود 400 میلیون بشکه برآورد می شود.

همچنین انجام مطالعات و بررسی های اکتشافی نشان می دهد، پس از توسعه کامل و بهره برداری نهایی از آذر، امکان تولید روزانه 50 تا 65 هزار بشکه نفت خام سبک با درجه ای.پی.آی 32 در مدت 25 سال از این میدان وجود دارد.

بلوک اناران شامل 2 میدان نفتی آذر و چنگوله، در استان ایلام در مرز خاکی ایران و کشور عراق واقع شده است؛ میدان آذر با میدان بدرای کشور عراق مشترک است و میدان مستقل چنگوله در 20  کیلومتری شهر مهران و در امتداد جنوب شرقی میدان آذر واقع شده است .

کد خبر 85218

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین