۰ نفر
۲۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲

آب های ساحلی چین تبدیل به صحنه کارزار دو قدرتی شده است که یکی در آسیا و دیگری در قاره آمریکا به دنبال اعمال نفوذ بیشتر هستند

آب های ساحلی چین تبدیل به صحنه کارزار دو قدرتی شده است که یکی در آسیا و دیگری در قاره آمریکا به دنبال اعمال نفوذ بیشتر هستند. پکن و واشنگتن به معنای تمام کلمه وارد جنگ سرد با چین شده است. اختلاف ها میان چین و ایالات متحده تبدیل به طنابی شده اند که یک سر آن را پکن گرفته و سر دیگر آن را ایالات متحده می کشد. به گزارش رویترز این بار بازی که دو کشور راه انداخته اند می رود تا تبدیل به بحرانی تمام عیار در مبادلات تجاری جهانی شود .چین همچنان بر بودجه نظامی و تجهیز ارتش می افزاید. زیردریایی های هسته ای این کشور یک به یک مجهزتر از پیش می شوند. کشتی های جنگی جدیدی هم راهی جزایر جنوب ژاپن شده اند.

تحرکات نظامی چین نه تنها به مذاق آمریکا خوش نیامده بلکه این کشور را نگران هم کرده است. امریکا نیز به نوبه خود زیردریایی های پیشرفته و ناوهای جنگی به پایگاههای ژاپن و گوام منتقل کرده است.از زمانی که پکن تماس های خود را بر سر برنامه امریکا برای فروش تسلیحات به تایوان قطع کرد ، مقامات ارتش دو کشور مذاکراتی نداشتند. بزرگترین عامل بالقوه برای درگیری بین چین و امریکا مقابله دریایی است.

امریکا اخیرا نظارت و گشت زنی های خود را افزایش داده است و از انجا که هیچیک از این کشورها نظام های مدیریتی یا نظام های پیشگیری از بحران تشکیل نداده اند ، یک درگیری نظامی ممکن است به بحران سیاسی تبدیل شود. تهدید درگیری افزایش یافته و دلیل اصلی این است که نگرش چین در قبال دریای جنوب چین روز به روز در حال قوت گرفتن است . یک فروند ناو هواپیمابر امریکا اخیرا راهی ویتنام شد تا به چین نشان دهد که دولت واشنگتن حافظ حق ناوبری ازاد در این دریا است. واشنگتن ، ویتنام را تبدیل به ابزاری برای امتیاز گیری از چین کرده و البته بر سر حمایت پکن از ایران در جریان پرونده هسته ای نیز از این کشور دلخور است .

کد خبر 85238

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهران IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۶
    0 0
    بزنید این چینی های مسخره را بشکنید .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین