محققان تاکید کردند: وجود غلظتهای طبیعی عنصر روی در خون، خطر ابتلا به ذاتالریه را در افراد سالمند تا 50 درصد کاهش میدهد.
دکتر سیمین نیکبین میدانی رییس آزمایشگاه ایمونولوژی تغذیهای در مرکز تحقیقات تغذیه انسانی دوران پیری در دانشگاه توفتز آمریکا و دستیاران وی در این تحقیق متوجه شدند که غلظت روی در سرم خون شرکتکنندگان در زمان تحقیق و یکسال پس از آن پایین است.
تمام شرکت کنندگان در پژوهش، نیمی از دوز توصیه شده برای مصرف ویتامینها و مواد معدنی ضروری مثل روی را در طول آزمایش استفاده میکردند.
محققان دریافتند: اگر غلظت روی در خون افراد در حد طبیعی و سالم باشد نه تنها احتمال ابتلا به ذاتالریه در آنها کاهش مییابد بلکه حتی نیاز کمتری به مصرف آنتی بیوتیک در دوره کوتاه مدت ابتلا به این بیماری پیدا میکنند.
به گزارش پایگاه اینترنتی آنجل ییست، هم چنین نرخ مرگ و میر در بیمارانی که سطح مطلوبی از روی در خونشان وجود دارد، پایینتر است.
نظر شما