رییس نیروگاه اتمی بوشهر در خصوص آغاز فرایند سوختگذاری در نیروگاه اتمی بوشهر در روز شنبه آینده اظهار داشت: بعد از انجام این مرحله، تاسیسات هسته ای تبدیل به نیروگاه هسته ای خواهد شد.

 اهم اظهارت حسین درخشنده در گفت و گو با ایرنا را در ادامه بخوانید.

  • بعد از اینکه مرحله سوختگذاری در نیروگاه بوشهر به اتمام رسید، این نیروگاه وارد تست های فیزیکی، تست های راه اندازی فیزیکی و تست های حداقل قدرت خواهد شد.
  • بعد از انجام این مراحل وارد مرحله power start up و راه اندازی قدرت خواهیم شد. در ابتدا، این نیروگاه با 50 درصد قدرت نامی و بعد 75 درصد قدرت نامی کار می کند و امیدواریم تا آخر سال به 100 درصد قدرت نامی این نیروگاه دست پیدا کنیم.

میزان تولید برق این نیروگاه

  • همه نیروگاه ها یک قدرت نامی دارند و خروجی ژنراتور آنها برابر با این قدرت نامی است اما بخشی از توان تولید آنها تا سقف 10 تا 12 درصد صرف مصرف داخلی آنها می شود.
  • نیروگاه بوشهر می تواند تا 915 مگاوات برق تولیدی خالص خود را به شبکه سراسری منتقل کند که البته این مساله در فصول مختلف سال متفاوت است و در فصل های خنک تر این میزان بیشتر خواهد بود.
  • در سایر نیروگاه ها از جمله نیروگاه های فسیلی نیز به همین صورت است و قسمتی از تولید آنها صرف مصرف داخلی شان می شود.
  • امیدواریم نیروگاه بوشهر بتواند تا پایان سال جاری با 100 درصد ظرفیت به شبکه سراسری متصل شود.

گفتنی است از روز شنبه و با حضور علی اکبر صالحی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی و سرگئی کرینکو رییس شرکت روس اتم مرحله سوختگذاری در نیروگاه بوشهر آغاز خواهد شد.

براساس اعلام مقامات کشورمان این نیروگاه در اواخر شهریور ماه و بعد از ورود سوخت به قلب رآکتور آن وارد مرحله عملیاتی شده و تا اواخر آبان ماه نیز با 50 درصد ظرفیت به شبکه سراسری متصل خواهد شد.

کد خبر 85597

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ابوالفضل مشمول از گنبد IR ۲۲:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    0 0
    هر چيز كه به دردسرش بيرزد » ارزش دارد كه منتظرش بماني . سپاسگزاريم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین