به گزارش میراث آریا:

رؤسای صومعه‌ای تاریخی در مسکو از افتتاح موزه‌ای زیر زمینی در این مکان تا پایان سال 2010 خبر دادند.

این موزه که مراحل پایانی احدث خود را طی می‌کند،‌ میزبان آثار و یافته‌های باستانی گوناگونی است که از آن جمله می‌توان به بقایایی از کلیساهای جامع قرن‌های شانزدهم تا هجدهم میلادی اشاره کرد.

در میان این آثار و بقایای به جای مانده از کلیساها که در کاوش‌های شش ساله باستان‌شناسان از محوطه صومعه به دست آمده اند، یک صلیب قرن پانزدهم دیده می‌شود که به گفته کارشناسان، صاحب آن یکی از اهالی مسکو بوده است.

به گفته رئیس بخش باستان‌شناسی آکادمی علوم روسیه، تمام این آثار طی چند سال اخیر در اطراف کاخ کرملین و محوطه کاخ رومانوف‌ها کشف شده است.

گفتنی است این موزه در دو مرحله ساخته خواهد شد که در مرحله اول ستون‌های چوبی از آن خارج و در مرحله دوم زمین‌های زراعی قدیمی هموار می‌شوند تا فضا برای احداث این موزه فراهم شود.

کارشناسان امیدوارند، افتتاح این موزه، عده کثیری از علاقمندان تاریخ روسیه و مسکو را به این کشور بکشاند

کد خبر 85950

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =