مقام ارشد تفنگداران دریایی امریکا گفت ضرب الاجل اعلام شده از سوی باراک اوباما برای عقب نشینی نطامیان امریکایی از افغانستان تا ژوئیه سال دو هزار و یازده طالبان را امیدوار کرده است به این که می توانند در جنگ به پیروزی دست یابند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ژنرال جیمز کانوی فرمانده تفنگداران دریایی امریکا گفت طالبان وقتی دریابند در میان نیروهای امریکایی مستقر در جنوب افغانستان که مرکز طالبان است هیچ عقب نشینی عمده ای صورت نخواهد گرفت مایوس خواهند شد. این ژنرال آمریکایی در خصوص ضرب الاجل ژوئیه سال دو هزار و یازده گفت" از برخی جهات ما فکر می کنیم اکنون احتمال دارد این موضع باعث تقویت دشمن شود.

این اظهار نظر مقام ارتش امریکا چالشی است دربرابر راهبرد جنگی باراک اوباما و ضرب الاجل ژوئیه سال دو هزار و یازده که به نوبه خود مورد توجه نمایندگان جمهوری خواه در مجلس آمریکا قرار گرفته است که با این تاریخ مخالفت کرده اند. نمایندگان عضو حزب دموکرات و مقام های کاخ سفید با دفاع از تاریخ اعلام شده آن را راهی برای وادار کردن سران افغانستان به اقدام سریع برای بر عهده گرفتن سریع تامین امنیت کشورشان توصیف کرده اند. رئیس جمهوری آمریکا از سوی افکار عمومی و اعضای چپ اردوگاه دموکرات در مجلس امریکا برای خروج سریع نظامیان آمریکایی از افغانستان تحت فشار فزاینده ای قرار دارد. ژنرال کانوی گفت نیروهای طالبان پس از ژوئیه سال دو هزار و یازده وقتی ببینند خروج گسترده ای در میان نظامیان امریکایی مستقر در افغانستان اتفاق نیافتاده از نظر روانی ضربه خواهند خورد و انها خواهند دید ما همچون گذشته هنوز آنجا هستیم و با آنها مقابله می کنیم.

این ژنرال آمریکایی که به تازگی به افغانستان سفر کرده بود گفت نیروهای ارتش و پلیس افغانستان در استان های مهم جنوبی این کشور حداقل تا چند سال اینده امادگی تحویل گرفتن مسئولیت تامین امنیت از نیروهای خارجی را ندارند.

وی در این سفر نیز به نظامیان امریکایی مستقر در افغانستان گفته بود خود را برای جنگی درازمدت آماده کنند. وی گفت" من صادقانه بر این باوریم هنوز چند فرصت لازم است تا شرایط چنین عقب نشینی برای ما امکان پذیر باشد." اشاره وی به نظامیان مستقر در استان های هلمند و قندهار بود." ژنرال کانوی گفت برخی واحدهای افغان در برخی نقاط ممکن است بتوانند تا سال دو هزار و یازده مسئولیت تامین امنیت را بر عهده بگیرند اما در جنوب افغانستان که زادگاه طالبان است وضعیت این گونه نیست. به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن این ژنرال امریکایی پذیرفت که حمایت افکار عمومی از حضور نظامیان امریکایی در افغانستان رو به کاهش است اما در مورد خطرات هر گونه عقب نشینی زودهنگام هشدار داد.

کد خبر 87243

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین