۰ نفر
۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۷

جوانی که در جریان درگیری مردی را به قتل رسانده بود در دادگاه مدعی شد، انگیزه‌ای از قتل نداشته و مقتول را بی‌گناه به قتل رسانده است.

به گزارش فارس،‌ شامگاه 22 بهمن سال 88، مأموران کلانتری 152 خانی‌آباد نو، از طریق مرکز فوریت‌های پلیس از وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در منطقه پاسگاه نعمت‌آباد باخبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه با جسد غرق در خون جوانی روبه رو شدند که از ناحیه گردن مورد اصابت چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود؛ حاضران در محل که از دوستان مقتول بودند، نام او را مرتضی عنوان کردند و گفتند در درگیری با فردی که حالت عادی نداشت به قتل رسید.

تحقیقات پلیس برای شناسایی متهم فراری آغاز شد و بعد از مشخص شدن هویت وی، 3 روز بعد در منزل مادربزرگش شناسایی و دستگیر شد.

با اعتراف متهم به نام سعید،‌ به ارتکاب قتل، قرار مجرمیت وی در دادسرای جنایی تهران صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران ارجاع داده شد که صبح امروز به ریاست قاضی محمدسلطان همتیار برگزار شد.

در ابتدای جلسه، نماینده دادستان خواستار مجازات متهم با توجه به محرز بودن جرم وی با استناد به مدارک موجود در پرونده شد. اولیای‌دم نیز خواسته خود را قصاص متهم عنوان کردند.

متهم در جایگاه قرار گرفت و گفت: من کارگر قهوه‌خانه بودم و شب حادثه بعد از اینکه با دوستانم در قهوه‌خانه قلیان کشیدم، به پارک رفته و آنجا مشروب مصرف کردیم. بعد از اینکه از دوستانم جدا شدم، در راه برگشت به خانه بودم که با 2 نفر درگیر شدم.

وی ادامه داد: در حین درگیری با آنها،‌ مقتول نیز به کمک آنها آمد و قصد داشتم با چاقویم ضربه‌ای به سر مقتول بزنم که چاقو به گردنش برخورد کرد. با دیدن خون فراوانی که از مقتول خارج می‌شد، ترسیدم و به خانه مادربزرگم فرار کردم که 3 روز بعد دستگیر شدم.

متهم گفت: مقتول و همراهانش هیچ تقصیری در درگیری نداشتند و من به خاطر حال بدی که داشتم،‌ این اتفاق تلخ را رقم زدم.

بعد از اظهارات متهم، قاضی همتیار ختم جلسه را اعلام و صدور حکم را به آینده موکول کرد.

کد خبر 87407

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =