به گزارش ام بی ای نیوز و به نقل از سایت رویترز ،کارشناسان موسسه تحقیقاتی مصرف کننده و بازار در رویترز هفته گذشته اعلام کردند که در چند ماه اخیر بیشتر از قبل بر روی عمل به نظریه توسعه و بازاریابی کالا وقت گذاشتهاند.
واضح است که مشتری برای خرید یک کالای جدید پول خرج میکند. iPad بهترین نمونه در این زمینه به شمار میرود اما احتمالا این موفقیت باز هم ادامه خواهد یافت. در آینده تمایل مصرف کنندگان به خرید کالا به سوی محصولات جدید و جذاب جلب خواهد شد.
خطوط هوایی " Kingfisher " که مدیریت فروشگاههای زنجیرهای " B&Q " را در انگلیس بر عهده دارد سرمایه گذاری بر روی خرید یک سری محصولات جدید را افزایش داده و اقدام به فروش کالاهایی نظیر تخته مخصوص چسباندن بر روی دیوار، کاشی هایی با نصب آسان و یک سینک دستشویی کم جا کردهاست.
تحمل عواقب بحران اقتصادی در دو سال گذشته برندهای مختلف را تحریک به مقاومت در مقابل یک دوره طولانی از رکود کردهاست. این در حالی است که به طور همزمان دولت ها نیز برای بهبود شرایط و کاهش کسری بودجه مالیات ها را افزایش داده و هزینه های بخش دولتی را کم میکنند.
پرداخت هزینه بیشتر از سوی مصرف کننده برای خرید کالاهای جدید فقط در صورتی دوباره به حالت اول برمیگردد که شاهد یک رشد قابل توجه در بازار کار باشیم. این تغییر احتمالا چند ماه طول خواهد کشید.
" ریچارد هایمن " مشاور استراتژیک فروش در موسسه مشاوران بازرگانی " Deloitte " با نگاهی بسیار بدبینانه به این موضوع مینگرد. به عقیده او بحران هنوز در بعضی بخش ها شروع نشده و در آینده تاثیر خود را خواهد گذاشت.
فروش پایین اجناس در سالهای گذشته چارهای به جز سرمایه گذاری بر روی کالاهای جدید برای آنها باقی نگذاشته است. این کار به آنها کمک خواهد کرد تا بتوانند در این بحران دوام بیاورند. این در حالی است که در شرایط کنونی افزایش قیمت سوخت و هزینههای واردات کالا آنها را مجبور خواهد کرد تا قیمت اجناس خود را بالا ببرند.
تنها برتری، یگانگی و اعتماد به نفس زیاد شما میتواند زمینه را برای افزایش قیمت اجناستان فراهم کند. نوآوری و ابتکار قلب استراتژی یک تجارت است که برندهای نوشیدنی های انرژی زا " Lucozade "، خمیر دندان " Aquafresh " و داروی مسکن " Panadol " از این نمونه هستند.
بر اساس اطلاعات دریافتی از موسسه مراقبت های بهداشتی مصرف کننده " GlaxoSmithKline "، رشد هفت درصدی میزان فروش کالا در سال گذشته همزمان با افزایش هشت درصدی قیمت سوخت و رشد تنها یک درصدی تولیدات صنعتی اتفاق افتاده است. با این وجود نگاهی خوشبینانه به گذر از بحران اقتصادی میتواند انگیزهای برای بکارگیری ایده های خلاق و نوآوری های جذاب در عرصه تولید را ایجاد کند.
با وجود بدبینی نسبت به افزایش تقاضا ی کالا در آینده، برند های فعال دست به ریسک بزرگی زدهاند و با سرمایه گذاری بر روی استفاده از نوآوری های جدید در محصولات قبلی امیدوار هستند که بتوانند برای کمک به رشد میزان فروش کار مفیدی انجام دهند.
کد خبر 88070
نظر شما