۰ نفر
۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۱

رییس جمهور ونزوئلا تاکید کرد قیمت جهانی نفت تثبیت شده و میانگین آن تا پایان سال 2010 به 70 دلار در هر بشکه خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، هوگو چاوز افزود قیمت نفت طی ماههای اخیر کم و بیش تثبیت شده است و اکنون می توان گفت میانگین قیمت هر بشکه نفت در سال 2010 به 70 دلار خواهد رسید .

وی گفت پیش از این نگران کاهش شدید قیمت نفت به 40 دلار در هر بشکه در سال 2010 بودم ولی افزایش تقاضای جهانی انرژی و پایبندی اعضای اوپک به سهمیه های تولید موجب شد تا قیمت نفت در حد 70 دلار در هر بشکه تثبیت شود .

وزارت انرژی ونزوئلا نیز اعلام کرد میانگین قیمت نفت صادراتی این کشور امسال به 60/69 دلار خواهد رسید . وی در پایان گفت میزان تولید نفت ونزوئلا هم اکنون به 3 میلیون بشکه در روز می رسد که این رقم تا پایان سال 2011 و بهره برداری از پروژه های میدان نفتی اورینوکو افزایش چشمگیری خواهد داشت .

کد خبر 88481

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین