ایسنا نوشت: وزلی اسنایدر، ژوزه مورینیو را تنها گزینه برای جانشینی الکس فرگوسن روی نیمکت شیاطین سرخ دانست.

الکس فرگوسن 24 سال است هدایت منچستریونایتد را بر عهده دارد و در طی سال‌های حضورش، سرخ‌پوشان منچستر را به افتخارات زیادی رسانده است.

ستاره هلندی اینتر درباره‌ی آینده منچستر و مربی بعدی این تیم گفت: «من با ژوزه مورینیو صحبت‌های زیادی داشته‌ام و حاضرم شرط ببندم که پس از پایان کار فرگوسن و منچستر، مورینیو جانشین او خواهد شد.»

اسنایدر در گفت‌وگو با روزنامه انگلیسی دیلی استار ساندی عنوان کرد: «من خصوصیات اخلاقی مورینیو را خوب می‌شناسم و می‌دانم هدایت منچستر چیزی است که مسلما در ذهن او وجود دارد.»

اسنایدر در ادامه افزود: «الکس فرگوسن را هم بخوبی می‌شناسم و می‌دانم که تیمش را به هر کسی واگذار نخواهد کرد و مسلما سفارش‌هایی به سران باشگاه منچستر خواهد کرد. با وجود تفاوت‌هایی که این دو نفر با هم دارند، اما احترام دو جانبه‌ای که بین این دو مربی وجود دارد باعث می‌شود که مورینیو هدایت منچستریونایتد را بر عهده بگیرد.»

آقای خاص پیش از این اعلام کرده بود که به شدت علاقه‌مند است که بار دیگر به لیگ برتر انگلیس بازگردد و این اظهارنظر به عقیده اسنایدر به معنای تمایل برای هدایت شیاطین سرخ است.

اسنایدر در پایان درباره‌ی اشتیاق مورینیو برای مربی‌گری در لیگ جزیره گفت: «مطمئنم که علاقه‌ی زیادی دارد که به لیگ برتر بازگردد. وقتی درباره‌ی انگلیس و فوتبال آن صحبت می‌کند، مانند یک بچه کوچک حرف می‌زند و ذوق‌زده می‌شود.»

 

 

کد خبر 88482

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین