زولبیا و بامیه‌های تیره رنگ به علت این که در روغن‌هایی که چندین بار استفاده شده‌ سرخ می‌شوند، از نظر بهداشتی مورد تایید نیستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران از شهروندان خواست از تهیه و خرید زولبیا و بامیه تیره رنگ خودداری کنند.

به گزارش ایسنا دکتر وحید صادقیان گفت: زولبیا و بامیه‌های تیره رنگ به علت این که در روغن‌هایی که چندین بار استفاده شده‌ سرخ می‌شوند، از نظر بهداشتی مورد تایید نیستند.

وی تصریح کرد: این نوع زولبیا و بامیه رنگشان کدر، حاوی ذرات سوخته و مواد مضرر برای بدن است و به شکل بهداشتی طبخ نشده‌اند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به شهروندان توصیه کرد: زولبیا و بامیه‌هایی را که رنگشان روشن‌تر است و ذرات سوخته ندارند از قنادی‌های مجاز که کنترل بهداشتی می‌شوند، تهیه کنند.

دکتر صادقیان خاطرنشان کرد:‌ البته توصیه ما به روزه داران این است که در روزهای ماه رمضان حتی‌الامکان از زولبیا و بامیه به این علت که قند طبیعی ندارند، استفاده نکنند.

وی با بیان این که کشمش و خرما از جمله موادی هستند که می‌توانند قند طبیعی را به بدن افراد وارد کنند، یادآور شد: زولبیا و بامیه به طور عمده تولید و در قنادی‌ها عرضه می‌شود. این مواد همانند گذشته در شیرینی فروشی‌ها طبخ نمی‌شوند.

وی تاکید کرد: شهروندان باید این نوع مواد را از قنادی‌هایی که پروانه کسب دارند و نظارت بهداشتی به طور کامل در آنها انجام می‌شود، ‌خریداری کنند.

کد خبر 88644

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =