نظرسنجی ها نشان دهنده ان است که میزان نارضایتی امریکایی ها از عملکرد کنگره کشورشان بسیار افزایش یافته است و انها در انتخابات کنگره امریکا می خواهند ترکیب کنگره تغییر کند. به گزارش شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، در نظرسنجی موسسه افکارسنجی گالوپ از مردم امریکا پرسیده شد که در انتخابات بعدی کنگره که نوامبر امسال برگزار خواهد شد به نامزدهای کدامیک از دو حزب مطرح این کشور رای خواهند داد.
پنجاه درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی تاکید کردند در انتخابات اتی امریکا به نامزدهای جمهوری خواه رای خواهند داد که در حال حاضر در اقلیت هستند.
این درحالی است که بیست و پنج درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، تاکید داشتند در انتخابات پاییز امسال نیز به دموکراتها رای خواهند داد که در حال حاضر کنگره را در کنترل خودشان دارند. نتایج این نظرسنجی حاوی خبر بدی برای دموکراتها است زیرا نشان می دهد با وجود جایگاه برتر نسبی این حزب ، مردم امریکا به سمت رقیب این حزب گرایش بیشتری پیدا کرده اند. موسسه افکارسنجی گالوپ این نظرسنجی را روزهای بیست و سوم تا بیست و نهم ماه اوت انجام داد.
یک هزار و پانصدو چهل امریکایی بزرگسال در این نظرسنجی شرکت داشتند که با حاشیه خطای چهار درصد انجام شد. مقایسه نتایج این نظرسنجی با نظرسنجی های مشابه موید همین نکته است.
در نظرسنجی مشترک روزنامه یو اس ای تودی و موسسه افکارسنجی گالوپ نیز نظر مردم درباره عملکرد دموکراتها و جمهوری خواهان کنگره در حوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی پرسیده شد. پنجاه و پنج درصد امریکایی ها عملکرد جمهوری خواهان را در حوزه مبارزه با تروریسم بهتر از رقیبشان ارزیابی کردند.
سی و یک درصد نیز معتقد بودند دموکراتها در این حوزه عملکرد بهتری داشته اند. در زمینه سیاستهای مربوط به مهاجرت نیز پنجاه درصد به بهتر بودن سیاستهای جمهوری خواهان و سی و پنج درصد به دموکراتها رای دادند.
در حوزه اقتصاد چهل ونه درصد عملکرد جمهوری خواهان را بهتر می دانستند و سی وهشت درصد به بهتر بودن کارایی دموکراتها اعتقاد داشتند.
در زمینه هزینه های دولت فدرال نیز پنجاه درصد می گفتند جمهوری خواهان بهتر به کنترل هزینه ها می پردازند حال انکه سی و پنج درصد معتقد بودند دموکراتها در این زمینه برتر هستند. در زمینه اشتغال، عملکرد دو حزب فاصله چندانی از نظر امریکایی ها نداشت به طوریکه چهل و شش درصد از انها ، جمهوری خواهان را در این زمینه موفق تر توصیف کردند و چهل ویک درصد نیز به برتری داشتن سیاستهای اشتغالی دموکراتها معتقد بودند.
در زمینه جنگ افغانستان نیز چهل و پنج درصد از سیاستهای جمهوری خواهان رضایت بیشتری داشتند و سی و هشت درصد به عملکرد دموکراتها نمره بهتری دادند. روزنامه یو اس ای تودی و موسسه گالوپ این نظرسنجی را روزهای بیست و هفتم تا سی ام اوت انجام دادند.
یک هزار و بیست و یک امریکایی بزرگسال در این نظرسنجی شرکت داشتند که با حاشیه خطای چهار درصد انجام شد.
نظر شما