۰ نفر
۱۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۰

برنامه هسته ای اسرائیل همه را به دردسر انداخته است

ایالات متحده میان اعراب و اسرائیل گرفتار شده است. برنامه هسته ای اسرائیل همه را به دردسر انداخته است. تل آویو تنها رژیمی است در خاورمیانه که تسلیحات هسته ای در اختیار دارد .به گزارش روزنامه لس آنجلس تایمز،کاسه صبر کشورهای عربی در برابر برنامه هسته ای اسرائیل لبریز شده است . اعراب از آخرین نشست کنفرانس منع تکثیر تسلیحات هسته ای پای خود را در یک کفش کرده و اصرار دارند که اسرائیل باید به سیاست ابهام در قبال برنامه هسته ای خود پایان دهد. اکنون نیز اختلاف میان غرب و کشورهای در حال توسعه است که آیا مجوز ادامه برنامه هسته ای اسرائیل را صادر کنند یا خیر؟

بر اساس نامه چند دیپلمات به همراه نامه‌ای جدید از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مشخص شد که کشورهای عرب در حال افزایش اقدامات‌شان برای شفاف شدن برنامه هسته‌ای اسرائیل هستند.
موضوع کنترل برنامه‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل پیشتر در قطعنامه‌ای به حمایت اعراب در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شده بود. تل آویو پس از صدور این قطعنامه اعلام کرد که تحت هیچ شرایطی از این قطعنامه تبعیت نمی‌کند. یوکیو آمانو، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اخیرا به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد و از تل آویو خواست تا معاهده منع گسترش تسلیحات کشتار جمعی (ان.پی.تی) را امضا کند.

رژیم صهیونیستی تاکنون داشتن برنامه تسلیحات هسته‌ای را تایید یا رد نکرده است. این رژیم به همراه هند و پاکستان معاهده ان.پی.تی را امضا نکرده است.

کشورهای عرب و حامیانشان از اهرم کافی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای به اجرا درآوردن این قطعنامه برخوردار هستند. با این همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کردنده اند که آنها علیه این قطعنامه رای خواهند داد. هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز هشدار داده که اقدامات علیه اسراییل ممکن است در روند برگزاری کنفرانس ایجاد خاورمیانه عاری از تسلیحات هسته‌ای در سال 2012 مانع ایجاد کند.

 

کد خبر 89790

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین