وزیر نفت این هفته مهمان کمیسیون انرژی خواهد بود و چند ساعتی را با اعضای این کمیسیون در جهت شفاف سازی برخی از مسایل مطرح در حوزه نفت خواهد گذراند.
وزیر نیرو نیز این بار به کمیسیون عمران فراخوانده شده تا جوابگوی سوالات و ابهامات اعضای این کمیسیون در خصوص عملکردش باشد.
وزیری که پیش بینی می شود در اییز امسال پشت تریبون مجلس قرار بگیرد و در مقابل گلایه های بهارستانی ها از عملکردش به دفاع از یکسال حضورش در نیرو و صندلی مدیریت خود بپردازد.
نکته حائز اهمیت آنکه میرکاظمی برخلاف نامجو روزهای آرامی را پشت سر می گذارد.وزیری که در سال گذشته بسیار مورد انتقاد بهارستانی ها بود و عملکردش از سوی بهارستانی ها بسیار ضعیف تلقی می شد.میرکاظمی با رفع مشکل مالی پروژه های نفتی طی 5 ماه گذشته توانسته نظر مثبت نمایندگان مجلس بالاخص نمایندگان کمیسیون انرژی را به خود جلب کند.
در حالیکه نامجو بر خلاف این وزیر دولت دهم با وجود آنکه با رای بسیار بالایی وارد وزارتخانه نیرو اما روزهای خوبی را پشت سر نمی گذارد.چرا که در آستانه یکساله شدن حضورش در وزارتخانه نیرو باید زمان خود را صرف نوشتن دفاعیه کند که البته به قول خودش از ایراداتی که باید دفاعیه آن را بنویسد خبر ندارد.
به گفته وزیر نیرو هنوز وی نمی داند که به جرمی محکوم است و نمایندگان به چه دلیلی طرح استضاح وی را دنبال می کنند.با این حال نمایندگان مجلس تا کنون دلایل زیادی را با استناد به آمارو ارقام های موجود برای استضاح این وزیر مطرح می کنند که باید دید این وزیر طی این هفته و حضور چند ساعتی خود در مجلس می تواند بار دیگر به هواداران خودش اضافه کند یا خیر.
نظر شما