روزنامه کیهان به نطق تلویزیونی موسوی شدیدا حمله کرد.

این روزنامه در سر مقاله خود نوشت:آقای مهندس موسوی درباره فلسطین  می گوید «ما موقعی می توانیم از آرمان های فلسطین دفاع کنیم که خودمان قوی باشیم.» دقت کنید! مهندس موسوی تاکید می کند، «دفاع از آرمان های فلسطین» و نه کمک های احتمالی دیگر به آنها- که به عقیده نگارنده واجب و ضروری است -  یعنی از نظر آقای مهندس موسوی ایران اسلامی باید از مواضع اسلامی و انقلابی خود در حمایت از آرمان فلسطین و مقابله با صهیونیست های وحشی و کودک کش دست بردارد! البته این اظهارنظر آقای موسوی خیلی عجیب نیست، دوستان مدعی اصلاحات ایشان که هم اکنون همه کاره وی هستند نیز بارها همین مواضع ذلت بار را تکرار کرده و می کنند. عجیب آن است که آقای موسوی دم از خط امام(ره) هم می زند! و اما نکته قابل توجه این که امروزه ملت های مسلمان، نهضت های مقاومت در فلسطین و لبنان و مصر و... به خاطر  مواضع شجاعانه، اسلامی و انسان دوستانه ما در حمایت از آنها به عقبه استراتژیک ایران اسلامی تبدیل شده اند یعنی برخلاف نظر آقای مهندس موسوی، دفاع ما از آرمان فلسطین برای ایران اسلامی اقتدار آفرین بوده است. گفتنی است که بازهم - و متاسفانه- آقای مهندس موسوی در این بخش از اظهارات خود نیز، دیدگاه  رایج دشمنان تابلودار مردم ایران را بازگو کرده است. فقط نیم نگاهی به مواضع آمریکا و اسرائیل به وضوح نشان می دهد که آنها حمایت ایران اسلامی از آرمان فلسطین را یکی از عوامل اصلی اقتدار جمهوری اسلامی می دانند و به شدت در پی مقابله با آن هستند و از قضا دقیقاً همین سخنان آقای مهندس موسوی را بر زبان دارند که باید مانع حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان های فلسطین شد. اوباما در طرح اخیر خود، دست کشیدن جمهوری اسلامی ایران از حمایت آرمان های فلسطین را یکی از شرایط اصلی آمریکا و متحدانش برای متوقف کردن تخاصم! دانسته اند و به قول فاکس نیوز، ایران را بعد از دست کشیدن از حمایت مردم فلسطین به آسانی می توان منزوی کرد. خب! آقای موسوی چه می فرمایند؟! آیا جناب موسوی نمی داند که دو خط آبی در پرچم رژیم صهیونیستی به نشانه از نیل تا فرات است؟! بنابراین مردم فلسطین به نمایندگی از تمامی کشورهای منطقه با اسرائیل درگیر هستند و نه فقط حمایت از آرمان فلسطین بلکه همه گونه کمک به مقاومت، کمترین هزینه ای است که کشورهای منطقه بایستی برای حفظ امنیت خود بپردازند و نه صدقه! به مردم فلسطین و بدیهی است نمی توان باور کرد که مهندس موسوی از درک  این مسائل ساده  ناتوان باشد.

کد خبر 8995

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۹:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
    0 0
    نمی‌دونم چند نفر از دوستان منطق خونده‌اند. ما یه چیزی تو منطق داریم به اسم مغالطه. مغالطه یعنی حرف‌های غلط را به شکل برهان و حرف درست زدن. هرکی نمی‌دونه مغالطه چیه یه بار این نوشته‌های کیهان رو بخونه.
  • بی طرف IR ۰۶:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۳
    0 0
    كدوم سفسطه؟ كدوم مغلطه؟ ايشون با اين اعلام موضعشون خوب نشون دادن كه 4 سال آينده قصد دارن سكان هدايت جامعه رو به چه سمتي بچرخونن... صبح نزديكه
  • بی نام IR ۱۷:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۳
    0 0
    من معلم با سابقه 20 ساله خوب مغلطه و سفسطه را می فهم مگر سخنرانی آقای موسوی چراغ سبزی به امریکا و نوچه او اسراییل نبود لااقل کمی منصف باشید اثرار دشمن از انتخاب نشدن یک کاندیدا خود دلیلی بر درستی اوست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین