خبرگزاری فارس نوشت:

 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: گوشت قرمز، ماکیان و بیشتر پنیرها مقدار کلسترول مشابهی دارند.

 مرتضی صفوی افزود: شیر تأمین کننده بسیاری از مواد مغذی اساسی در بدن است که می‌تواند به صورت کم چرب و پرچرب مصرف می‌شود . شیرهای با چربی بیشتر از چربی اشباع شده و کلسترول بالاتری برخوردار هستند که کالری بیشتری نیز دارند.

وی گفت: به طور کلی باید سعی کرد به جای شیر کامل از شیر بدون چربی استفاده کرد اگر این تغییر به تدریج صورت گیرد بهتر است و به این ترتیب میزان مصرف چربی اشباع، کلسترول و کالری کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اغلب مردم هنگامی که مصرف گوشت قرمز را کاهش می‌دهند به مصرف بیشتر پنیر رو می‌آورند. در حالی که پنیرها نیز از شیر کامل یا خامه تهیه می‌شوند و اغلب پنیرها در حالی که به لحاظ کلسیم غنی هستند ولی چربی اشباع‌شده بالایی نیز دارند و کلسترول آنها نیز بالاست. گوشت قرمز، ماکیان و بیشتر پنیرها تقریباً مقدار مشابهی کلسترول دارند.

صفوی اضافه کرد: ولی پنیرها اغلب از لحاظ چربی اشباع غنی‌ترند. پنیر منبع مناسبی مثل گوشت برای تأمین برخی ویتامین‌ها و املاح معدنی خصوصا آهن نیست. وی گفت: پنیرهایی که از شیرهای کم چرب تهیه شده‌اند معمولاً نسبت به پنیرهای طبیعی و ساخته شده از شیر کامل از چربی اشباع شده و کلسترول کمتری برخوردار است.

صفوی گفت: پنیر باید با چربی پایین و مصنوعی به جای نوع طبیعی و سخت آن استفاده شود و بیشترین پنیر، پنیری است که دارای 7 تا20 گرم چربی در 100 گرم داشته باشد.

وی افزود: شیرهای با چربی بالاتر از چربی اشباع شده و کلسترول بالاتری برخوردار هستند در نتیجه کالری بیشتری دارند و شیر کم چرب از چربی، کلسترول و کالری کمتری برخوردار است.

کد خبر 89979

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین