۰ نفر
۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۵:۱۱

در پی درج خبری مبنی‌بر سفر حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی به پاکستان و دیدار با سیل‌زدگان این کشور ، روابط عمومی موسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی(س) در اطلاعیه‌ای این خبر را تکذیب کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه خبری جماران در این اطلاعیه آمده است:

این خبر از اساس تکذیب می‌شود و اعلام می‌گردد که حجت الاسلام سید حسن خمینی قصدی برای سفر نداشته و ندارد.

در این اطلاعیه تصریح شده است که این تکذیب با توجه به انتشار این خبر در روزنامه‌های معتبر سراسری منتشر و برای این رسانه‌ها ارسال شده است و گرنه بنای این موسسه بر پاسخ‌گویی به سایت‌های خبری نیست.

گفتنی است پیش از این روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)اعلام کرده بود، هرگونه خبری درباره حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی اگر از ناحیه ایشان و یا پایگاه اطلاع‌رسانی و خبری جماران منتشر نشده باشد، فاقد اعتبار است.

کد خبر 91135

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۸
    0 0
    زنده باد یادگار امام

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین