۰ نفر
۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۵:۴۰

باراک اوباما " قرار است در نشست 24 سپتامبر در مقر سازمان ملل در نیویورک که با موضوع سودان برگزار می‌شود، شرکت کند.

فارس: نماینده آمریکا در سازمان ملل از حضور رئیس‌جمهوری این کشور در نشست این ماه سازمان ملل درباره موضوع برگزاری همه‌پرسی در کشور سودان خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "سوزان رایس " اعلام کرد: "باراک اوباما " قرار است در نشست 24 سپتامبر در مقر سازمان ملل در نیویورک که با موضوع سودان و برگزاری همه‌پرسی در این کشور برگزار می‌شود، شرکت کند.
نماینده آمریکا در سازمان ملل افزود: رئیس‌جمهور آمریکا بنا به دعوت "بان کی‌مون " دبیرکل سازمان ملل قرار است در این نشست که در حاشیه نشست سالانه مجمع عمومی برگزار می شود شرکت کند.
بنا بر این گزارش، در نشست 24 سپتامبر سازمان ملل متحد در نیویورک که با موضوع سودان برگزار می شود، سران کشورهای شورای امنیت و دیگر کشورهای ذیربط و همچنین نمایندگان سازمان ملل، اتحادیه آفریقا و بانک جهانی نیز حضور خواهند داشت.
این نشست بر موضوع برگزاری همه‌پرسی در تاریخ 9 ژانویه در منطقه جنوب کشور سودان که برخی در آن منطقه اظهار خودمختاری می‌کنند، متمرکز خواهد شد تا به این موضوع رسیدگی شود.

 

کد خبر 91142

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین