۰ نفر
۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۶

مردی در دادگاه خانواده مدعی شد که زنش معلم است و با او مانند دانش‌آموز رفتار می‌کند.

به گزارش فارس، مردی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست طلاق خود را به قاضی این مجتمع قضایی ارائه کرد. این مرد در حضور رئیس شعبه 238 مجتمع قضایی خانواده یک گفت: همسرم محیط خانه را مانند کار می‌داند با من مانند دانش‌آموزانش رفتار کرده و دائم به من امر و نهی می‌کند و من از این وضع عاصی شده ام.

مرد با بیان اینکه از این وضع خسته شدم، گفت: می‌خواهم از او جدا شوم تا راحت‌تر زندگی کنم. وی ادامه داد: ما حدود 6 سال است که با هم زندگی می‌کنیم و طی این 3 سال که معلم شده است، رفتارش عوض شده و فقط امر و نهی می‌کند.

مرد در حضور قاضی این شعبه گفت: همسرم در خانه فقط به فکر خودش است و خانه را به محیط مدرسه تبدیل کرده است.

همسر این مرد نیز در دادگاه بیان کرد: به من فشار کاری وارد می‌شود و برخورد و امر و نهی من یک مسئله عادی است. من حاضر نیستم از شوهرم جدا شوم چرا که به خاطر او و زندگی‌مان کار می‌کنم و او باید این را متوجه باشد.

قاضی رسیدگی‌کننده به این پرونده با توجه به عدم مدارک لازم، حکمی صادر نکرد و جلسه را به آینده موکول کرد.

کد خبر 91424

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =