ایسنا نوشت:

محمود حکیمی جلد نخست «تاریخ تمدن ایران و جهان» را به چاپ سپرد. این مجلد به تاریخ تمدن ایران قبل از اسلام تا حکومت ساسانیان، بازگویی تاریخ تمدن‌های نخستین همچون سومر و بابل و تمدن‌های یونان، روم، هند و چین می‌پردازد.

به گفته‌ حکیمی جلد دوم این اثر پژوهشی به تاریخ تمدن ایران و جهان پس از آمدن اسلام اختصاص خواهد داشت. «تاریخ تمدن ایران و جهان» از سوی شرکت سهامی انتشار منتشر خواهد شد.

همچنین در حال حاضر، کتاب «در قربانگاه استعمار و خودکامگی» به قلم محمود حکیمی در قالب اثری دوجلدی توسط انتشارات قلم زیر چاپ است. عنوان جلد اول این کتاب،‌ «امیرکبیر در اندیشه‌ فرهیختگان» است که نظر 25 اندیشمند ایرانی درباره‌ امیرکبیر را شامل می‌شود.

 عنوان جلد دوم «امیرکبیر؛ مظهر استقلال ایران» است که به زیاده‌طلبی دو کشور روسیه و انگلیس و مقاومت‌های جانانه‌ امیرکبیر در برابر این کشورهای استعمار‌طلب پرداخته است.

محمود حکیمی متولد شهریور سال 1323 در تهران است.

کد خبر 91507

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین