مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۵:۵۸

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تونی بلر تاکید کرد: اسراییل تصمیم توقف شهرک سازی‌ها را هرگز تمدید نخواهد کرد اما قصد ادامه ساخت دهها هزار واحد مسکونی را نیز ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری کویت، رادیو عبری به نقل از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اسراییل در عین حال قصد ساخت دهها هزار واحد مسکونی که برای آنها برنامه ریزی کرده بود، ندارد.
وی افزود: ما مساله به رسمیت شناختن کشور اسراییل را به عنوان پیش شرطی برای مذاکرات قرار نمی‌دهیم ولی این که فلسطینیان ادامه مذاکرات را مبتنی بر توقف شهرک سازی‌ها بدانند، منطقی نیست.
پایگاه اینترنتی روزنامه عبری هاآرتص به نقل از وزرای حزب لیکود اعلام کرد: نتانیاهو طی نشست وزرای این حزب بر امکان تمدید دوره توقف شهرک سازی‌ها به صورت نسبی تاکید کرده است.نتانیاهوگفت: قرار است در پایان این ماه مهلت توقف شهرک سازی‌ها به پایان برسد.
امکان احتمال ساخت 19 هزار واحد مسکونی وجود دارد، ولی من معتقدم آنچه به صورت عملی ساخته خواهد شد بسیار کمتر خواهد بود و ما باید آنچه را که عقل حکم می‌کند، انجام دهیم.بنیامین نتانیاهو تصریح کرد: هرگز دیکته‌ها برای عدم ساخت و ساز را نمی‌پذیریم، ولی بین صفر و یک احتمالات دیگری نیز وجود دارد.محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تهدید کرده بود در صورت تصویب بازگشت به شهرک سازی‌ها در پایان ماه جاری از سوی رژیم صهیونیستی از مذاکرات مستقیم عقب خواهد نشست.

 

کد خبر 92045

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین