بان‌کی‌مون اظهار کرد که محمود احمدی‌نژاد قرار است در نشستی که درباره خلع سلاح هفته آینده در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود، شرکت کند.

دبیرکل سازمان ملل در حالی این اظهار نظر را مطرح کرد که روز گشذته خبرآنلاین آغاز بازی جدید درباره موضوع هسته ای ایران را پیش بینی کرده بود. 

به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه با اعلام این خبر به نقل از بان‌کی‌مون ـ‌ دبیرکل سازمان ملل متحد ـ که در کنفرانسی خبری صحبت می‌کرد با اشاره به گزارش اخیر آژانس درباره برنامه هسته‌یی ایران افزود: تازه‌ترین گزارش مدیرکل آژانس بار دیگر عاملی برای نگرانی است.

وی افزود: بار دیگر از ایران می‌خواهم تا حداکثر ممکن همکاری کند.

محمود احمدی‌نژاد ـ رییس‌جمهور ایران ـ قرار است برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کند.

بان‌کی‌مون نشستی عالی‌رتبه را در تاریخ 24 سپتامبر در مورد مسائل خلع سلاح سازماندهی کرده است و اظهار کرد که انتظار می‌رود احمدی‌نژاد در این نشست شرکت کند.

خبرگزاری فرانسه افزود: باراک اوباما ـ رییس‌جمهور آمریکا ـ احتمالا از جمله مقاماتی که در نشست خلع سلاح شرکت می‌کنند، نخواهد بود با این حال اعلام کرده است که برای شرکت در نشستی که همان روز در سودان برگزار می‌شود، حاضر خواهد بود.

بان‌کی‌مون با بیان این‌که رییس‌جمهور ایران نشستی دو جانبه را درخواست کرده است افزود: من درخواستی را از وی برای نشستی دو جانبه دریافت کرده‌ام و اکنون در حال برنامه‌ریزی دقیق با تمامی تقاضاهایی هستم که دریافت کرده‌ام.

انتظار می‌رود شش کشوری که مذاکرات بین‌المللی درباره برنامه هسته‌یی ایران را دنبال می‌کنند یعنی روسیه، چین، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در حاشیه نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با یکدیگر نشستی برگزار کنند.

کد خبر 92408

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین