۰ نفر
۲۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۶

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان هفته آینده عازم وین می‌شود تا در نشست مجمع عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حضور یابد.

  به گزارش مهرعلی شیرزادیان؛ سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اعلام این خبر افزود: علی اکبر صالحی در این نشست سخنرانی و مواضع جمهوری اسلامی ایران را تشریح می‌کند.

پنجاه و چهارمین مجمع عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 29 شهریور تا دوم مهر در مقر این سازمان بین‌المللی در وین، پایتخت اتریش، برگزار می‌شود.

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در دستور کار مجمع عمومی آژانس قرار دارد، بررسی فعالیت‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی است که بدون هیچ گونه نظارت بین‌المللی انجام می‌گیرد. کشورهای منطقه در نشست سال گذشته مجمع عمومی آژانس با ابزار نگرانی شدید از این فعالیت‌ها از آژانس درخواست کردند ضمن قطع همکاری‌های فنی خود با رژیم صهیونیستی، این رژیم را به پیوستن به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (موسوم به ان.پی.تی) وادار کند.

کد خبر 92417

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین